Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Güzellik & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2012nin, güzel, makyaj, trendleri

2012'Nin En Güzel Makyaj Trendleri

Eski 07-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

2012'Nin En Güzel Makyaj Trendleri

Trendleri hep bir adım önden takip etmeyi seviyorsanız, şimdiden önümüzdeki senenin trendlerine göre makyaj yapma fikri size çekici geldiyse, harika!
2012'nin en güzel 7 makyaj trendi nelermiş bir göz atalım; kırmızı dudaklar, mat bir cilt, güçlü kaşlar, bronz yanaklar, metalik gözler ve dolgun kirpikler

Kırmızı dudaklar
Kıpkırmızı dudakların yeri makyajda her zaman bambaşka Önümüzdeki sene de bu trend oldukça popüler olacak Burada önemli olan sizin kendinize ait en güzel kırmızıyı keşfetmeniz Önümüzdeki sezon bunun için birçok kırmızı ruj seçenekleri ile birlikte birlikte geliyor İster kiremit rengi, ister bordo; ister mat ister parlak kırmızı rujunuzu seçin, belli belirsiz bir göz makyajı ile tamamlayın İşte hazırsınız!

Mat Bir Cilt
Parlak ciltler artık hiç tutulmuyor, mat ve bebek gibi bir cilt en doğal görüneni hem de son dönemin en güzel makyaj trendi Mat ve pürüzsüz bir cilt elde etmek için fondöten öncesinde yüzünüze bir primer sürebilirsiniz, cildinizdeki renk farklılıklarını kapatmanıza yardımcı olur Ayrıca fondöten haricinde pudra yardımıyla da yüzünüzdeki parlamaları önleyebilirsiniz Aydınlatıcı tarzda ürünlerdense kaçınmak gerekli

Güçlü kaşlar
Hem çok seksi hem de sofistike bir görünüm katmak için kaşlarınıza yönelin Önümüzdeki yılın modası çok aşırı değil ama yine de kalın, rengi koyulaştırılmış, fırçalanmış, dolu dolu görünen ve dramatik bir biçim verilmiş kaşlar Bu etkiyi yaratmak için bir kaş kalemi ya da kaş rimelinden yardım alınkadincanet

Bronz yanaklar
Sanki güneş yanaklarınıza vurmuş da hafif bronzlaştırmış gibi doğal bir görünüme sahip yanaklar de çok moda olacak Kış soğuğu ile tezat oluşturan bu yanakları ben de cok seviyorum Bu etkiyi yaratmak için bronzlaştırıcı allığınızı elmacık kemiklerinizin üzerine uygulayın Elmacık kemiklerinizin yerini bulmakda zorlanıyorsanız, sadece gülün ve ortaya çıkan yanaklarınızı bir güzel allığınızla renklendirin

Metalik Gözler
Göz çevrenizi aydınlatacak gri metalik tonlarındaki göz makyajı da en çok dikkat çeken makyaj trendlerinden Daha doğal bir görünüm için mutlaka krem şeklinde olan farları tercih etmeli Metalik farınızı dumanlı göz makyajının içine katarak çok daha çarpıcı ve etkileyici bir görünüme sahip olabilirsiniz

Dolgun Kirpikler
Siz de benim gibi göz makyajınızın belirgin olmasını seviyorsanız, zaten eminim rimellerle aranız çok iyidir Önümüzdeki sene de dolgun ve koyu kirpikler dikkat çekiyor Rimelinizin etkisini artırmak için öncesinde kirpiklerinizi kıvırmak isteyebilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com