Çapkın Erkeklere Pratik Cevaplar |
07-12-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çapkın Erkeklere Pratik CevaplarSokak, kafe, bar ya da sinema Ortam ne olursa olsun erkeklerin tanışma yöntemleri aynı Ama siz, üzerinde düşünülmemiş, klişeler abidesi bu sözlere zekice cevaplar vererek, bir daha hiç görüşmemeyi garanti altına alabilirsiniz! Erkek: Bana isminizi bağışlar mısınız? Kadın: Neden? Sizin yok mu? Erkek: Size bir içki ısmarlayabilir miyim? Kadın: Aslında içkinin parasını direkt alsam daha iyi olur Erkek: Ben bir fotoğrafçıyım ve ne zamandır sizinki gibi bir yüz arıyordum Kadın: Ben de estetik cerrahım ve ne zamandır sizinki gibi bir yüz arıyordum Erkek: Sanırım sizinle daha önce bir kez çıkmıştık ya da iki kez? Kadın: Sadece bir kez çıkmış olabiliriz, çünkü aynı hatayı ikinci kez yapmam Erkek: Nasıl bu kadar güzel olabiliyorsunuz! Kadın: Sanırım doğarken sizin payınızı da ben almışım Erkek: Bu cumartesi benimle çıkar mısınız? Kadın: Üzgünüm, bu cumartesi başım ağrıyacak Erkek: Birçok erkeğin başını döndürüyor olmalısınız Kadın: Siz de birçok kadının midesini bulandırıyor olmalısınız Erkek: Sizi çok mutlu edebilirim Kadın: Nasıl? Gidiyor musunuz? Erkek: Size evlenme teklif etsem, ne cevap verirdiniz? Kadın: Bir şey diyemezdim muhtemelen, çünkü gülerken konuşamam Erkek: Sizi sinemaya davet edebilir miyim? Kadın: Ben o filmi gördüm Erkek: Hayatım boyunca neredeydiniz? Kadın: Sizden saklanıyordum Erkek: Hayatım boyunca neredeydiniz? Kadın: Hayatınızın geri kalanında da olacağım yerde, rüyalarınızda Erkek: Sizi daha önce bir yerde görmüş gibiyim Kadın: Evet, o yüzden artık oraya gitmiyorum Erkek: Bu koltuk boş mu? Kadın: Evet, ama oturursanız bu boşalacak Erkek: Ne işle meşgulsünüz? Kadın: Kadın taklidi yapıyorum Erkek: Sizi çıplak görebilseydim çok mutlu ölürdüm herhalde Kadın: Ben sizi çıplak görseydim gülmekten ölürdüm herhalde |
|