Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Erkekler Kahvehanesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
babalar, babalari, düşünür, hakkinda, kizlar, kizlari

Babalar Kizlari , Kizlar Babalari Hakkinda Ne Düşünür ?

Eski 07-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Babalar Kizlari , Kizlar Babalari Hakkinda Ne Düşünür ?

0 yaşında
Baba : Ne kadar da güzel Şimdi bu küçücük şey benim kızım mı? Gözleri de bana ne kadar çok benziyor
Kızı : Bu gözlerini benden hiç ayırmayan adam babam olsa gerek

5 yaşında
Baba : Prensesim benim, güzel kızım Söyle bakalım baban sana ne alsın?
Kızı : En çok babamı seviyorumBabam, niye annemle uyuyor?Hep benimle uyusun, başkasını sevmesin

10 yaşında
Baba : Gittikçe yaramaz oluyor, kime çekti bu kız?
Kızı : Ben babama aşığım Büyüyünce babam gibi erkekle evleneceğimBabam bu ay harçlığımı arttırır mı?

15 yaşında
Baba : Ne kadar da çabuk büyüdü Eve de gittikçe geç kalmaya başladı, bu gidişle başına kötü bir şey gelecek Sanırım daha sert konuşmalıyım
Kızı : Babam yüzünden arkadaşlarımla istediğim kadar vakit geçiremiyorum Bana baskı uygulamasından nefret ediyorum Ne zaman özgür olacağım?

20 yaşında
Baba : Artık sözümü dinlemiyor Benden giderek uzaklaşıyor Kendi parasını da kazanmaya başladı ya, bana ihtiyacı kalmadı tabii Uzun zamandır tatlı bir-iki laf geçmedi aramızda zaten Evi de sürekli erkekler arıyor Galiba kızım elden gidiyor
Kızı : Her dediğime alınıyor, beni bir türlü anlamıyorHele geçen gün giydiğim mini eteğe karışmasına ne demeli? Evden ayrılıp, kendi hayatımı kurmalıyım Çocuk muamelesi görmekten bıktım artık!

25 yaşında
Baba : Bir gün bunun olacağını biliyordum İşte evleniyor Zaten aramız eskisi gibi değildiŞimdi bir de kocası var Prensesim beni terkediyor
Kızı : Böyle bir günde bile o mutsuz ifadeyi takınmasının ne lüzumu var ki? Biliyorum, onu bir türlü içine sindiremedi Bu yüzden yapıyorKendi hayalindeki damat değil ya!Sanki birlikte yaşayacak olan o

30 yaşında
Baba : Çok az görüşüyoruz Daha sık biraraya gelsek ne iyi olur Hem torunlarımı da özlüyorum Kendi arkadaş çevrelerinden fırsat bulup da bize gelemiyorlar ki
Kızı : Babamları da çok ihmal ediyorum galibaYine telefonda çok üzgün geldi sesiHaftasonu onlara süpriz yapmak en iyisi

40 yaşında
Baba : Kızım, benim entellektüel düzeyimi yeterli bulmuyor Ona göre çağın gerisinde düşünüyormuşum Oysa küçükken derslerine hep ben yardım ederdim Anlayamadığı bütün problemleri bana sorardıŞimdi beni beğenmiyor Bir daha onunla asla politik tartışmalara girmeyeceğim
Kızı : Babam giderek daha da çocuk gibi davranıyorSürekli bir şeylerden yakınıyor Gerçi son zamanlarda sağlığı da iyi değil amaYa ona bir şey olursa? Zaten hiçbir zaman dilediği gibi bir evlat da olamadım

45 yaşında
Baba : Kızımın mutlu bir yuvası olması ne güzelGözüm arkada gitmeyeceğim Her şeyi kendi başardı Onunla gurur duyuyorum
Kızı : Babam için çok endişeleniyorum Onu kaybetmeye hazır değilim İlaçlarını da hep ihmal ediyor zaten Allah'ım onu benden alma!

50 yaşında
Baba : Dünyada mutlu kal kızım !
Kızı : Seni çok özleyeceğim ve arayacağım babacığımŞimdi ben kime danışacağım, kim yardım edecek bana? Ne olur gittiğin yerde çok mutlu olVe hep yanımda olduğunu hissettir, ne bileyim ben,arada sırada işaretler yolla mesela Ah babacığım! Sensiz nasıl yaşayacağım?

55 yaşında
Kadın : Sen gideli, seni daha iyi anlıyorum babacığımKeşke seni hiç üzmeseydim demeyeceğim, çünkü "keşke"lerin hiçbir şeyi değiştiremeyeceğini biliyorumYine de beni duyuyorsan, lütfen seni üzdüğüm her gün için çok ama çok pişman olduğumu bil olur mu?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com