Erkeklerde Ağlar..Hemde Öyle Bir Ağlarki... |
07-12-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Erkeklerde Ağlar..Hemde Öyle Bir Ağlarki...Erkeklerde Ağlarhemde öyle Bir Ağlarki Erkekler ağlamaz derlerdoğrudur bir erkek 25 yıl kimse için ağlamamıştırdoğrudur bir erkek her ayrılığından sonra yatarken; kafasını yastığa koyunca rahatça uyuyabilmektediramaaan bana kız mı yok diyebilmektedirsanki dünya onun için kurulmuş herkes onun çevresinde birer figürandır onun içinben bu hayata bir defa geliyorum diyerek hayata bir defa gelen başkalarını hiçe sayabilmektedirah aldıkça çokta umrumda lan diyebilmektedir GÜN gelir baltayı taşa vurursun, ailen dahil herkesi hiçe sayarsın, küçük bir bakışıyla dünyaları bağışlayan, küçük bir lafıyla dünyanı karartan biri vardır artıkgecelerin gündüzlerin birbirine karısmıstıryemek yiyemez başka bişeye zaman harcamak isteyemez olmuşsundur artıkderslerde hoca ders anlatırken hayal aleminde sevgilini nasıl daha fazla mutlu edersin diye düşünmeye başlamışsındırsanki dünya sevdiğin kız için kurulmuş sense bir figüransındırsevgilindir ama ne derece seviyo diye düşünmekten yüreğin çürümüştüruykuyu seven sen, eskiden başını yastığa koyunca mışıl mışıl uyuyan senonun aaaaini yetiştirmek için sabahlara kadar uyumamasındırmart ayının soğunda buluşacağın yere yarım saat erken gidiyosundur artıktepene kar yağarken soğuktan dudakların kururken onu gördüğün anda sevgiline''süpriz aaaain bitirdim''diyip onu mutlu etmeyi hayal etmişsindirhayalin okdr derindirki saatler geçmiştirokadar çok beklemişsindirki yağan kar sanki yılların saçına düşürdüğü aklardırartık acı gerçekler belirmeye hayallerden gerçeklere yolculuk başlamıştırarayıp nerdesin dediğinde uyanamadımdışarısı çok soğuk gelemem yanıtıyla göz yaşların dizine kdr yağmış kara damlamaya başlamıştıraz daha kalmışsındır oradabeklediğin otobüs hep gelmekte gözyaşların hep damlamaktadırelinden sabaha kdr hazırladığın aaaa kayıp gitmiştirartık dünayaya bir defa gelen başka birisi intikam almıştır bilmedenaci bir gülümseme, yanağında akan iki damla gözyaşıölümlerden ölümlere girmişsindirgökyüzünden yağan kar bile gözyaşlarındaki sıcaklığı donduramamıştırERKEKLERDE AĞLARHEMDE ÖYLE BİR AĞLARKİgörenler allah ağlatmasın der |
|