![]() |
Sen'li Bilinmeyen Denklemim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen'li Bilinmeyen DenklemimOysa hep yolculuklardı sakladığım kendime ![]() ![]() Yüreğimde adını sevda koyduğumdan arta kalanları sırtlanıp bilmediğim yollara gidiyorum şimdilerde ![]() Uzakta ki martıların seslerini arayacak beklide benliğim ve senden arınmış şelalelerin altında ıslanacağım ![]() ![]() Saniyeler süren yorgunluğum saatler sürecek biliyorum ![]() ![]() ![]() Kalan yorgunluğuma sevdamıda katık edip solan bir yedivereni sulayacağım kahkahayla ve kaybedenden kalan ganimetlerin hayata dönüşünü şaşkınlıkla izleyeceğim ![]() ![]() ![]() Beklide suan yaşamak için yeni sebepler arıyorsundur kendine ve her gece başını yastığa koyduğun anda benden kalan parçaları içindeki ateşle yakıp uyuyorsundur ![]() Tanırım seni hemde çok iyi tanırım her zerreni her hücreni her nefesini ![]() ![]() ![]() Sana dair yazmak istemiyorum aslında ![]() ![]() ![]() Öfkeyi, eksikliği, çelişkiyi, yani sana dair ne varsa içimde yaşıyorum ![]() Bir zamanlar yakınım bildiğim, sevdiğim dediğim bir yabancı da kalan parçalarımı yeniden kazanıp, kendime dönmem ne kadar sürecek bilmiyorum ![]() ![]() ![]() Yaşadığım bu soğuk kentte, aldanışlarımın ve suskunluğumun bedelini ödemek düşüyor bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yanında olmayışım seni kahredecek biliyorum ![]() büyümeye niyetlendikçe ve mecburi duygularını dibe vuran her hüzün kavramını öğretisinde de başkasının olamayacağını daha iyi kavrıyorum ![]() Böyle yaşamak insanı öldürmekten beter eder bilirim ![]() Susarak her geceyi bir öncekinin üzerine kapatıyorum ![]() ![]() Hatıralar sabahları benim kadar sevemez ![]() ![]() Oysa hep yolculuklardı sakladığım kendime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İstanbul' un nemli gecelerinde şimdi hayatı her şeye rağmen sevmeye çalışan bir ben var ![]() ![]() ![]() Yalnızlıklara inat; sevdama gülümsemeye çalışan bir ben ![]() ![]() ![]() Hayallerini, umutlarını, yarınlarını ve hatta tüm sevinçlerini kendi bedenime dolduran bir ben ![]() ![]() ![]() Bir ben ![]() ![]() ![]() Bir yokluk ![]() ![]() ![]() Bir ![]() ![]() ![]() Buralarda baştan aşağı yalnızlık var ![]() ![]() ![]() Şimdi emanet ediyorum başka bir bedene seni ![]() anılacaksın, dilimden dudağıma geçen ifadelerimde ve ben artık hiç ben olmayacağım sevdalarında ![]() ![]() Senin için tüm iyi dileklerim, yüreğimin en derinlerinden sesleniyor sana ![]() ![]() Mutlu ve güzel yaşa ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|