![]() |
Laleler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() LalelerYaşam Hikayeleri - Tuba Demir - Derin Duygular - Öykü Ayşe 1 kardeşi anne ve babasıyla,şehrin uzağında büyük bi mezarlığın yanında küçük bi evde yaşıyorlardı ![]() ![]() ![]() ![]() Anlam veremiyordu Ayşe ![]() Her gün babası alırdı Ayşe yi okuldan,dik yokuşu çok rahat çıkardı önceden,yaşlı değildi babası ama artık zor çıkıyordu yokuşu ![]() -baban hasta yorma onu diyordu ![]() ![]() Evde babası yatıyor annesi başında duruyordu annesi babasına; -gitme,gitme neolur sen gidersen bana kim toplucak laleleri laleler, laleler dedi annesi ![]() -ben söylerim lalene özlediğini ![]() dedi ve sustu annesi ağladı babası sustu ![]() -öldü,öldü dedi annesi, Ayşe dayanamadı -gitme,gitme baba diye ağladı ![]() Annesi babasının mezarına laleler dikti artık ayşe toplucaktı laleleri ![]() ![]() -her gece bi kadın gelir ve bu iki mezarı sever çiçeklerini sular ![]() dedi ![]() -lale lale dedi ayşe, Elindeki laleler döküldü annesine koştu, -lale, lale dedi, -anne benim kardeşim lalemiydi? Tuba Demir |
![]() |
![]() |
|