![]() |
Uçurumlardan Atamadığım Kalbime Hikayesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uçurumlardan Atamadığım Kalbime HikayesiYaşam yanıbaşımdan akıp gidiyor ve ben bir türlü yetişemiyorum ![]() ![]() Anılardan kırıntılar var hatırımda, anlamsız ucuz zamanlara dair ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatın bir yerinde bir fotoğrafa girmeye zorluyorum kendimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerime bakıpta asıl utanması gerekenler utanmıyor ey hayat, ben utanıyorum onların yerine, utanmazlıklarından ruhum daralıyor, yüreğim inciniyor ![]() ![]() ![]() Biliyorum ben iyi bir oyuncu değilim, kıvıramıyorum, kavrayamıyorum senaryoyu ![]() ![]() ![]() ![]() Aldatmanın aldatılmaktan daha makbule geçtiği bir zamandayız ey hayat, bu yüzden hep aldatıldım ![]() ![]() ![]() Oyunun adını bulmaya çalışıyorum, anlamaya çabalıyorum senaryosunu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çevremdekilere bakıyorum mertlik, dürüstlük denen kavramlar çoğuna yakışmıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey yüksek uçurumlardan atamadığım kalbim, kanayan ve hiç kapanmayan bir yaraydı bıraktığın ömrüme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne çok kırıldım, ne çok şey yaşadım hayatın bu kirli sahnesinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gün akşam olur elbet biter ömür, sızılar kalır geride ![]() ![]() Anladım ki, iki kere iki dört etmiyor her zaman ![]() ah! kalbim ah! duyarlı yanım ortak oynanan bir oyunmu hayat? herkesin kendisini oynadığı yalnız bir tragedyayım ben maskesiz, seyircisiz her gece uykuya yatmış bir dağ gibi kederli kirpiklerini sulara dökmüş bir çiçeğim silahsızım kuşları vurulmuş bir gökyüzünde bir kar çölü ıssızlığıyım, durgun bir gölün sessisliği her gece bir ateşdağına tırmanıyorum bir kahır dağına hiç bir yol çıkmıyor umuda kalbimi iki buzdağının arasına koyup uyuyorum bir başka bahara açmak için çiçeklerimi gel yürek sıcağı bir ezgiyle ört üstümü gülüm örtki ölem |
![]() |
![]() |
|