Bayrampaşa Gecesi |
07-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bayrampaşa Gecesißende ßaşımdan Yakın zamanda geçmiŞ ßi oLayı anLatmaK istedim Samsundan , uzun Zamandır Nette KonuştuGum aßiLerim geLcekLerdi iStanbuL'aßende iStanbuLda oLduGum iÇin karŞıLayaCaktımßenim evim onLarın geLdigi yere 1 saat uzaktaydıakŞam 7'den sonrada Araba oLmuyordu NeySe geLdiLer muhabbet ettik faLan , hadi dediLer takSim faLan gezeLim akŞama kadar gezdik,ßen eve gitcektim , ßizimLe takıL dediLer , bayraMPaşa'da arkadaşın cafesinde takıLcaz dediLer Tamam dedik o gece onLarLaydım Saat gece 3 oLdu Cafe sahibine ßaßasından ßi teLefon geLdi , iStanbuLa dönüyorum karşıLa ßeni : ) Adam babasından Çok korktuGu iÇin kafeyide kapamak zorunda kaLdı , ßizde 3 kiŞi kaLdık dışarda ve Çok piste uykumuz var : ) Bayrampaşa'da istanbuL'un en piS ilçelerinden ßiri ßiz O karanlıkta sokak araLarında napcamızı düşünüorduküstüne üStün devriyeLer geziolardı Yanımda da Nuıfus cüzdanı yoktu Neyse doLaşırken iStanbuL OtoGarın oLduGu ßöLgeye geLmişiz Tamam KurtuLduk dedik : ) Girdik otogara ßi cafeye girdik sırayla masanın üstünde kestirioduk adamLarın temizLik zamanLarı geLdi çıkMak zorunda kaLdık Tam otogarın içinde gezerKen ßi koLtuk gördük bodrum katta Öle ßi sevindik ki koşa koşa koLtuGun yanına gittik Ton baLıkLarı gibi dizildik uyuduk ßi kaLktık sabah heryerimizi sivri sinekLer yemiş haLimiz harab iGrenÇçÇ , ßi o kadarda maCeraLı ßi gündü Sonra ßizim eve gittik herşey eskisi gibi oLdu Sıcacık ßi ev ve aNNemin yemekLeri |
|