Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, çiçeğim

Aşk Çiçeğim

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşk Çiçeğim

Bir gün tutar bir caneriği çiçeğini sunar bahara Bür tutam serinlik, bir yürekte buğulanan sıcaklık
Ve konar gözlere bir öpücük gibi kuşların sevinci bahar Okşar bir annenin parmakları gibi usulca saçlarımızı seher yeli
Bir tutam gün ışığı dolar içimize, bir tutam sevinç çığlığı
Ne zaman bahar gelse sevinci yaşar kırlar, dağlı çocuklar umudu kucaklar bir yanımızda; bir yanımız da kuşlar,
çiçekler, kelebekler sevinci yaşar Aydınlık gelir dört bir tarafa, gürül gürül akar dereler
Bir dağ pınarı gibi hayat kaynar kanımızda, yüreğimizde tomurcuk tomurcuk fışkırır aşk:
Alıp götürür duygularımızı uzak dağların ötesine, serin serin esen rüzgarlar
Sen bu dağların sevda türküsüsün bahar gözlüm, denizlerin mavisi, bulutların beyazı
Çatlamış toprağın bağrına düşen bir damla su gibisin Ne zaman bahar gelse, yağmur yağmur çiçek açar sesin gökyüzünde
Ben sonbaharın yorgun yanık türküsüyüm oysa, sarıya çalar rengim, rüzgarlar estikçe savurur yapraklarımı uzak diyarlara
Sen gülüşünde baharın ilk sevincini, gözlerinde göğün uçuk mavisini taşıyorsun Baharın kokusudur yeryüzüne dağılan temiz nefesin
Yaşamak bir su gibi berrak yüzünün aydınlığında, bir köy türküsü gibi içli ve hilesiz
Ben seni ozanca sevdim türkübakışlım, sular gibi temiz, bir rüzgar gülü gibi hilesiz
Mehtabın güzelliği, yıldızların ışıltısısın sen karlı dağlarda, rüzgarların soluğu, güneşin dostluğusun
Umut, aşk ve alın terisin ak alınlarda Toprağa ekilen tohum, bahara söylenen türküdür dilin
Ceylan gözlerin sevinci, dudakların ıslığısın türkülü ırmaklarda
Acılar içinde de olsam yaşamı çılgınca sevdim Çılgınca sevdim dağları, ormanları, güneşi, çocukları
En çok da seni sevdim aşkçiçeğim
Yol türküleri kederlidir nazlım, yol türküleri dertli, yol türküleri acılı
Gidersen kar yağar istasyonlara, boynu bükük bakar ardindan akasyalar
Gitme, bir güvercin sıçaklığı gibi kal yüreğimde
Ben ki sevdamı dağlı bir çiçek gibi göğsümüm üstünde taşıdım hep, namusumun akında
Ne zaman gözlerine baksam beyaz beyaz güvercinler kanat çırpar mavilere;
Güller açar ne zaman ellerimi uzatsam saçlarına, serin serin eser yeller
Bu sevdayı alıp gitme benden, alıp gitme buralardan, gözleri türkülü kuşum
İçimdeki baharı öldürüp gitme Kimsiz, kimsesiz kalır türkülerim Körpe bir dal gibi koparma sevinçlerimi yüreğimden

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com