Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, dedikleri

Aşk Dedikleri

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşk Dedikleri

Aşk:
en yalın biçimde anlatılan tek kavramdır o,adı kendisidir zaten
Onu anlatmak için sonu gelmez cümleler kurmanıza gerek yoktur
''Aşık oldum''
dediğiniz an akan sular durur,küçücük çocuk bile sizi rahatlıkla anlar
Çünkü aşkın dili tektirAşk cesaret ister,kocaman bir yürek ister
Nedir bu aşk denilen şey?
Elle tutulmaz,gözle görülmezbir şeyse nedir bu yaşanan somut acılar,güzellikler?
Aşk,hayatın bize hazırladığı en güzel sürprizdir,
bu yüzdende kalpleri ne zaman ele geçireceği hiç belli değildir
Daha ne olduğunu bile anlayamadan onun hükümdarlığına giriverirsiniz
Aşkın zamanını biz ayarlayabilseydik eğer ve kime neden aşık olduğumuzu anlayabilseydik,
aşkın sırrınıda çözerdik herhalde
Ama o zamanda aşkın insanı alıp götüren büyüsü tamamen kaybolurdu
Aşk hayata ve zamana karşı işlenen en büyük suç ortaklığıdır,
aşk hayatın bütün tek düzeliğine,bütün sıradanlığına en soylu baş kaldırıdır
Ondan korkup kaçmak hiç kimseye yakışmaz
Ve elbette yaşanılan aşkı suçlamak,yargılamak,karala! mak da aşka yakışmaz
Bu önce haksızlık kendinize saygısızlık olur
İnsan sonuna kadar savunmalı aşkını karşılık görmesede,acı çekeceğini hissetsede,yarın terk edileceğini bilsede,
ailesini karşısına alacağını bilsede taviz vermemeli aşkından
''SENİ SEVİYORUM'' diyebilmeli göğsünü gere gere
Aşk işte o zaman aşktır
Ve bunun doğrusu yanlışı yoktur,zaten aşkın kendisi doğrudur
Kime karşı duyuluyorsa bu aşk,doğru insanda işte odur
Aşkın zamanı yoktur hep hazırlıksız yakalar insanı
Evli olmanız,sevgilinizin olması,bir ayrılığın taze yaralarını kurutmaya çalışmanız,
bağlılıktan korkmanız,
ailenizden çekinmeniz,hatta sevilenin hapse girmesi bile onun hiçmi hiç umrunda değildir
İşte aşk bütün bunlara tek başınıza karşı gelme yürekliliğidir,
belkide yeni hayata geçebilme yoludur
Aşkın ne zaman geleceği belli olmadığı gibi,ne zaman gideceğide hiç belli değildir
Fazla vakti yoktur onun,uzun süre beklemeye ve bekletilmeye tahammülüde yoktur
Bir başka göze bakmaya bir başka tene dokunmaya baş!
laması okadar da zor değildir
Aşktan değil onun kaçmasından korkun ve doğruluğuna yanlışlığına bakmadan sonuna kadar savunun aşkınızı
Biliyormusunuz hayat zaten kocaman bir yalanBu kadar sahteliğin içinde
gerçek ve doğru olan tek güzellik AŞK lütfen ona haksızlık etmeyin
Aşkına,sana aşık olana sahip çok ve onu kaybetme''SENİ SEVİYORUM'' demek için geç kalma!
Sevgiyle kal

Alıntı Yaparak Cevapla

Aşk Dedikleri

Eski 07-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Aşk Dedikleri

''SENİ SEVİYORUM DEMEYE GEÇ KALMA''
ne güzel bir söz
öyle kendine iyi bak gibi bir söz değildir birine söylediğinde onun hakkını da vermek lazım gerçekten sevdiklerine söyleyeceksin

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, o biri en az tuttuğunuz takım kadar önemli olacak hayatınızda
Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, bir saat eksik uyumayı göze alabileceksiniz onu daha çok görmek uğruna
Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, elini tutmak da önemli olacak başka şeyler kadar
Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, ''Sevgilimsin'' de demiş olduğunuzu bileceksiniz
Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, onu özleyecek, düşünecek, merak edeceksiniz
Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, onun gözü telefon da (evet, cep telefonu çıktığından beri kulak değil gözler telefonda) aramanızı beklediğini unutmayacaksınız
Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, ona sürprizler yapmayı, ufak hediyeler almayı ihmal etmeyeceksiniz
Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, ona şiirler okuyacak hatta kabiliyetiniz varsa, yazacaksınız da
Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, şarkıdaki gibi, ellerinizde çiçeklerle kapısında bekleyeceksinizBirine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, belki ömrünüzün sonuna kadar değil ama hiç olmazsa yarın, öbür gün de seveceğinizden emin olacaksınız
Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, aynı zamanda ''Free takılalım'' da diyemeyeceğinizi bileceksiniz
Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, o aşktan söz ederken siz ''Ben almayayım, alana da mani olmayayım'' demeyeceksiniz

bunlar pakize SUDA nın bir yazısından alıntıdır

Keşke herkes birbirine bolca 'Seni seviyorum' desin
birbirini gerçekten sevenler bolca kullansalar Nasıl?Çok mu zor
böyle değilse hiç demiyeceksin bu kadar basit

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com