Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gözlerini, kapama

Kapama Gözlerini

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kapama Gözlerini

Çocukken geceleri yıldızlara bakardım Başımı gökyüzüne kaldırır heyecanla yıldızları sayardım; kaçında aşk vardı, kaçından böyle görünürdü gökyüzü, kaçında denizler bu kadar güzel ve kaçında aşk maviydi

Yıllar sonra senin gözlerinde gördüm yıldızları Gözlerinde o çocukluk heyecanımı yaşadım yeniden Mavi denizleri, mavi gökyüzünü, mavi aşkı gördüm Belki de onun için sen gözlerini kapattığında sönüyor yıldızlarım

Gözlerinden bir yol çizdim kendime, yıldızlara tutunarak ulaştım aşka Aşk maviydi; gözlerinde aşka bulandım Şimdi belki de bu yüzden; gözlerini kapadığında yolumu kaybedişim

Şiirler okurdum gökyüzüne bakarak; nefesimden cam buğulanırdı Adımı yazardım
o şiirli buğuya, yanında bir boşluk bırakarak Sonra yanına eklenecek mavi aşkımı hayal ederdim saatlerce Şöyle olmalı, böyle bakmalı, böyle konuşmalı

Şimdilerde gözlerine bakarak şiirler okuyorum içimden, sen duymuyorsun
Gözlerinin buğusuna adımı yazıyorum, yanına da mavi aşkımı; yani seni Kapasan gözlerini, buğusu silinecek, adım silinecek gözlerinden, aşk silinecek

Bir şiir okuyorum soğuk cama yaslanıp;

Yokluğun cehennemin öbür adıdır
Üşüyorum kapama gözlerini diye biten

Şimdi gözlerini kaparsan; gözlerindeki yıldızlar sönecek
Şimdi gözlerini kaparsan; maviler çok üşüyecek

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com