Harf Bozuntusu |
07-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Harf Bozuntusuparmaklarımda dudak izlerinküçük dikiş izine özenle bıraktığın yerde duruyor kulağımda aynı ses''sabah uyanır uyanmaz tavşandan artan sütü içiyorum,ziyan olmasın diye'' alımdaki küçük,küçücük kendimden bile küçük boşlukyarım bıraktığım kitaplar gelip oturur başköşeyeher harfi hecelerinle tamamlanmış bir şiir okumaya başlarım boğazımdaki kuruluğa inatıslaklığınla,gitmeye yakın hecelediklerine benzemez amasana yakın olan her şey uzakta en ücra köşelere düşer başımı kollarıma yaslayıp yiteni oynarken perde ansızın açılırkimsenin gözlük camında yağmurdan izler yoktursarıyla beyaz karışırmaviyle bulutceketimin kolunda kokun ayaklarımda aynı ağrıtopuktan şişmiş tabanlarve sözün gelir aklıma ''ziyan olmasın diye'' doğruydu ben ,yağmur,şehir,ağladım kimin kime yağdığı belirsizkenharferimi,hecelerimi ve seni toplamaya calışırken''SU''öylesine masaya serilmişkenyansıyan sadece yüzüm değildi elimde kalan tek şeygözlük camındaki yağmur damlasıydı(defalarca silmeme rağmen iz bıraktı) |
|