![]() |
Söylesene Beni Kaç Harfle Sevdin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Söylesene Beni Kaç Harfle Sevdin![]() Hani anlat desem içindeki sevgiyi, ilk kelimenden sonra kaç dakika sürer? Zamanı ellerimle yakasından tutup havaya kaldırsam ne kadar anlatırdın? Hadi anlatsana beni kaç harf sevdin? Oyunuma geldin sevgili ![]() Kandırdım seni az önce ![]() Bana olan sevgin kaç harf diye sordum sende bana anlatmaya başladın ![]() Cümlelerle kelimeleri süsleyerek anlatmak yeterli oldu ![]() Demek sadece SENİ ÇOK SEVİYORUM da özetim ![]() Oysa bana yaşadığımızı sandığım bu büyük aşkı tarif edememen lazımdı ![]() Ağzından hiçbir kelime çıkmamalıydı ![]() Düğümlenmeliydi ses tellerin, ellerin titremeli, avuçların terlemeliydi ![]() Bocalamalıydın ![]() Her anlatmaya kalktığında saçmalayıp örneklerle izah etmeye çalışmalıydın ![]() Başaramamalıydın ![]() Anlamını bilecek kadar bir aşk bize yakışmazdı oysa ![]() Bak sokaklara hep onlarla dolu ![]() Ellerinden tutabildiğin bir aşk bu sendeki ![]() Bana olan sevgini özetlememeliydin sevgili ![]() Özetlenecek bir aşk sadece kitaplara konu ![]() Yazılabilecek kadar basit bir aşkı ben bir damla gözyaşıyla anlatırdım sana ![]() Bana benim sorumu sorma sevgili ![]() Peki, sen anlat o zaman deme bana ![]() Beni sadece 16 harf seven birisine ben ne anlatayım Alıntıdır ![]() |
![]() |
![]() |
|