![]() |
Hadi Bahar Temiizliğine |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hadi Bahar TemiizliğineTemizlik yaptım bugün ![]() ![]() Hem de tüm benliğimde Bütün kaslarımı, sinirlerimi, kemiklerimi hatta kanımı bile temizledim ![]() En küçük yerlerine, kıvrımlarına girmiş, sinmiş tüm pislikleri attım ![]() Kırgınlıklarımı dışarı çıkardım ilk önce ![]() Görmenizi isterdim ![]() Nasıl da çok yer kaplıyorlarmış, inanmazsınız ![]() Bağışlamayı yerleştirdim yerine özenle ![]() Titizlikle her birinin üstüne ektim tohumlarını ![]() Her yere, görebildiğim, göremediğim her yere serptim ![]() Atarken kırgınlıklarımı, bakmadım neydi onlar diye ![]() Geçmişimden de bir parça kalsın istemiyordum ![]() Gelecek geçmişten çok daha fazla yaşanası ![]() Bakmadım, merak da etmedim ![]() Bağışlamayı ekerken tekrar kırılmaktan korkuyordum belki ![]() Kıskançlığımı çıkardım ![]() Meğer ben ne az kıskançmışım ![]() ![]() Sevindim ![]() Sanki kaybetmiş bir eşyamı bulmuş gibi oldum ![]() Çok şükür ki kin ve nefret yoktu yüreğimde ![]() Nasıl temizlerdim hiç bilmiyorum ![]() Sıra korkularıma gelmişti ![]() Çıkarmaya bile korktum önce ![]() Ne de çok alışmışım onlarla yaşamaya ![]() Bunca acı ve endişeye nasıl alışılır, İçten içe bir sevgi nasıl duyulur anlayamadım ![]() Yerini,toprağını sevmiş mor bir menekşeydiler ![]() E ![]() ![]() ![]() ![]() Her gün yeni yeni korkular ekleyip, endişelerimle sulamıştım ![]() Mutluluklarımı, ümitlerimi ne de çok ihmal ettiğimi anladım o an ![]() Bu ilgiyi onlara verseydim, her gün onları düşünüp birer umut daha ekseydim; almadan verip, beklemeden sevseydim ![]() Her şeyden önce içimdeki gücün ve sevginin daha fazla farkında olsaydım, böyle bahar temizliklerine ihtiyacım kalmazdı ![]() Çok zorlandım korkularımla ![]() Birbirlerinin içine halkalar misali girmişlerdi ![]() Kenetlenmişlerdi adeta ![]() Ama onları da sevgiyle çıkardım ![]() ![]() Bir bebek şefkatiyle, öperek, severek, okşayarak ![]() ve onları yaşamaktan, hem de bir zamanlar bir kabus gibi yaşamaktan, pişmanlık duymadan çıkardım ![]() ![]() Kızsaydım onlara, bağırıp çağırsaydım ![]() yine dönüp dolaşıp geleceklerini biliyordum ![]() Güzel kokular geliyor içimden ![]() ![]() Saçlarım hep parlak gibi dururdu ama parlak değilmiş ![]() ![]() Ellerim her zamankinden daha yumuşak, ![]() tenim hiç olmadığı kadar duru ![]() ![]() Bir su gibi sesim ![]() Temizlik yaptım bugün ![]() ![]() Bahar temizliği ![]() Neşe ektim, hoşgörü, güven, sevgi ektim ![]() ![]() Almadan vermeyi, sevilmeden de sevmeyi, paylaşmayı ektim ![]() ![]() Sağlık ektim, bol sıhhat ![]() ![]() ![]() Korkusuzlukları ektim alabildiğine ![]() ![]() ![]() Saatlerce ektim korkusuzluğu ![]() ![]() ![]() Çılgınlık ektim, doğallık ![]() ![]() ![]() ![]() Bağışlama ektim ![]() Aşk ektim her hücreme ![]() Coşku, heyecan, sessizlik ektim ![]() Tüm güzel fikirler sessizken geliyor bana ![]() ![]() ![]() Kabullenme ektim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|