Sana Ait Şarkılar Dinledim Bu Gece |
07-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sana Ait Şarkılar Dinledim Bu GeceSana ait şarkılar dinledim bu geceBu odada dokunduğun herşeye yeniden baktımBıraktğın bir kitabı nasıl bıraktınsa öylece bıraktım bende ,ilişmedim Nescafe içtiğin bardağa dokunmadım,giydiğin pembe terliklere de dokunmadım Ne büyülü şey şu yaşamımız,,bir yerden alıp devam etmek gibi bir şey değil de daha çok yeniden başlamak gibi bir şeyVe ne çok acemiyim defalarca oynadığım bu oyunda Kalbim!kalbim diyorum,çektiğin yetmez yaptığının karşılığına Ve sen biliyorum Muzip bir şekilde gülüyorsun Ben diyorsun acıyla yoğruldum diyorsun bu acılardır beni adam eden ,diyorsun Kopmak istiyorum, kendi yarattığım uçurumumdan aşağıyaParamparça olayım istiyorumBilmezsiniz hiçbiriniz halet-i ruhiyetimi;nerden bileceksinizHiç tuzla şekeri kattınız mı birbirine,hayır ben de katmadım Bu gece ne garip,benim için elbettesiz uyuyan salaklar,salak olduğunuzu bile duyamayacak kadar uykudasınız,o zavallı uykularınızda, o hırsızların gelip her şeyiniz alırken aptal bir horuldama fonuyla ,az bi şey uyanır gibi kıvranaraktan döndüğüz yatağınızın içinde gülümseyerekten her şeyinizi kaptırdığınız siz salaklar Bu gece ne garip değil mielbette yine benim için,sizden bahsetmeyeceğim ey salaklarbu gece benim,kafkanın corc samsa sı değilim bu gece,bu mavi gece de kim olabilirim haydi söyleyinnerden bileceksiniz,hem size ne değil mi,,biliyorum ben de zavallıyımbana benden daha fazla kimse acıyamaz ben prens mişkinim,budalasıyım aşkın Bu gece çok garip,elbette benim için yine kendi dilimle bir kedi gibi yalıyorum kendimi,acı bir tat buluyorum kendimden,dünden kalma tuzlu bir kalabalık oluyorum,kendimi buncadır yalnız bırakmışım ve korkuyorum yine ellerime bakıyorum,utanıyorum,,bu ne biçim iştir,bir dişaspora sanki bedenim,,birbirinden ayrılmış anakaralar gibiyim Evet biraz senden bahsetmeliyazamadı kalemim,klavyemde sililşti harflerim bir lal edebiyatın diline düştün ah ne yazık anlıyorum,,paslı bir demir bir urgan gibi dolandı boynuma bazen de yılanlaşarak,,birden bir çağrışımla rahatlıyorum,bu kadar saçma bir şey olamaz diyorum,bu bir rüya olmalı diyorum,,evet acıyorolsun rüyadır acı diye bir şey yoktur,,daha önce de öldüydüm dü rüyamda,savaşlarda kaybettimdi kardeşlerimi,,evim yandıydı,sen beyazlar giydindi yine ellerimle toprağa verdimdiiiiiiiii biliyorum bir rüya daha gerçektir,gerçek nedirbeterdir bir kabustan SANA AİT ŞARKILAR DİNLİYORUM BU GECE, BİR ARMONİ OLUR KADINLI ERKEKLİ İNSANLARIMIZ DİLLERİNDEN GÖZYAŞLARIMIZA UYGUN NAĞMELER DÖKÜLÜR YÜZÜN BELİRİR BİR ARKA PERDEDE HÜZÜNLÜ GÖZLERİN KAPALI, AMA BİLİRİM DİKİLİ ÜSTÜME,,BİR AÇILMAYA GÖRSÜN BULUTLARI KOVALAYAN GÜNEŞ GİBİDİR GÖZLERİN MAVİLİKLERİMDEN |
|