Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ait, dinledim, gece, şarkılar

Sana Ait Şarkılar Dinledim Bu Gece

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sana Ait Şarkılar Dinledim Bu Gece

Sana ait şarkılar dinledim bu geceBu odada dokunduğun herşeye yeniden baktımBıraktğın bir kitabı nasıl bıraktınsa öylece bıraktım bende ,ilişmedim Nescafe içtiğin bardağa dokunmadım,giydiğin pembe terliklere de dokunmadım
Ne büyülü şey şu yaşamımız,,bir yerden alıp devam etmek gibi bir şey değil de daha çok yeniden başlamak gibi bir şeyVe ne çok acemiyim defalarca oynadığım bu oyunda
Kalbim!kalbim diyorum,çektiğin yetmez yaptığının karşılığına Ve sen biliyorum Muzip bir şekilde gülüyorsun Ben diyorsun acıyla yoğruldum diyorsun bu acılardır beni adam eden ,diyorsun
Kopmak istiyorum, kendi yarattığım uçurumumdan aşağıyaParamparça olayım istiyorumBilmezsiniz hiçbiriniz halet-i ruhiyetimi;nerden bileceksinizHiç tuzla şekeri kattınız mı birbirine,hayır ben de katmadım
Bu gece ne garip,benim için elbettesiz uyuyan salaklar,salak olduğunuzu bile duyamayacak kadar uykudasınız,o zavallı uykularınızda, o hırsızların gelip her şeyiniz alırken aptal bir horuldama fonuyla ,az bi şey uyanır gibi kıvranaraktan döndüğüz yatağınızın içinde gülümseyerekten her şeyinizi kaptırdığınız siz salaklar
Bu gece ne garip değil mielbette yine benim için,sizden bahsetmeyeceğim ey salaklarbu gece benim,kafkanın corc samsa sı değilim bu gece,bu mavi gece de kim olabilirim haydi söyleyinnerden bileceksiniz,hem size ne değil mi,,biliyorum ben de zavallıyımbana benden daha fazla kimse acıyamaz ben prens mişkinim,budalasıyım aşkın
Bu gece çok garip,elbette benim için yine kendi dilimle bir kedi gibi yalıyorum kendimi,acı bir tat buluyorum kendimden,dünden kalma tuzlu bir kalabalık oluyorum,kendimi buncadır yalnız bırakmışım ve korkuyorum yine ellerime bakıyorum,utanıyorum,,bu ne biçim iştir,bir dişaspora sanki bedenim,,birbirinden ayrılmış anakaralar gibiyim
Evet biraz senden bahsetmeliyazamadı kalemim,klavyemde sililşti harflerim bir lal edebiyatın diline düştün ah ne yazık anlıyorum,,paslı bir demir bir urgan gibi dolandı boynuma bazen de yılanlaşarak,,birden bir çağrışımla rahatlıyorum,bu kadar saçma bir şey olamaz diyorum,bu bir rüya olmalı diyorum,,evet acıyorolsun rüyadır acı diye bir şey yoktur,,daha önce de öldüydüm dü rüyamda,savaşlarda kaybettimdi kardeşlerimi,,evim yandıydı,sen beyazlar giydindi yine ellerimle toprağa verdimdiiiiiiiii biliyorum bir rüya daha gerçektir,gerçek nedirbeterdir bir kabustan

SANA AİT ŞARKILAR DİNLİYORUM BU GECE,
BİR ARMONİ OLUR KADINLI ERKEKLİ İNSANLARIMIZ
DİLLERİNDEN GÖZYAŞLARIMIZA UYGUN NAĞMELER DÖKÜLÜR
YÜZÜN BELİRİR BİR ARKA PERDEDE HÜZÜNLÜ GÖZLERİN KAPALI,
AMA BİLİRİM DİKİLİ ÜSTÜME,,BİR AÇILMAYA GÖRSÜN BULUTLARI KOVALAYAN GÜNEŞ GİBİDİR GÖZLERİN MAVİLİKLERİMDEN

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com