![]() |
10 İneklik Bir Kadın Aranıyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 10 İneklik Bir Kadın AranıyorBirkaç yıl önce bir uçak yolculuğu sırasında yanımdaki koltukta oturan bir adamın alyansını sağ elinin işaret parmağına taktığını fark ettim ![]() ![]() “Bayım alyansınızı yanlış elinize takmışsınız dedim “ Adam bunun üzerine bana dönerek “yanlış kadınla evlendim de ondan” diye karşılık verdi ![]() “Peki ya bu adam doğru adam mıydı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adanın en zengini olan Johny Lingo bu evin kapısına geldiğinde herkes onu küçük kızı isteyeceğini düşünür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Johny kızı istemeye gelince yanında 12 tane inekle gelince babanın nasıl duygular beslediğini anlayamazsınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Damatla gelinin dönmesinin beklendiği gün onları görür görmez haber vermek üzere köyün dışına bir gözcü gönderilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşin püf noktası şöyle özetler Zig Zaglar: “Johnny 12 inek ödedi, kız 12 ineklik bir kadın haline geldi ![]() Bu hep böyle olmaktadır ![]() ![]() ![]() mgez |
![]() |
![]() |
|