![]() |
Sevgi Dolabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgi DolabıDüşünün ki önünüzde bir dolap var ![]() ![]() ![]() ![]() En üst bölümdeki kutularda ‘en çok sevdiklerinizi’ saklıyorsunuz ![]() İkinci bölümde ‘Seviyorum ama fazla da güvenmiyorum’ dediklerinizi ![]() Üçüncü bölümde ‘herkes gibi biri benim için dediklerinizi ![]() ve En altta da ‘nefret ediyorum veya kesinlikle güvenmiyorum’ diye adlandırdıklarınızı ![]() Buraya kadar her şey tamam ![]() Asıl sorgu şimdi başlıyor ![]() Değerinden fazla değer verdiniz mi birine? Ya nefret ediyorum dediğiniz birini zaman ile sevdiniz mi? Siz hiç yanıldınız mı? Utandınız mı o bir zamanlar arkasından attığınız kişinin şuanda en yakın dostunuz olduğu için? Hiç itiraf ettiniz mi ‘seni hiç sevmezdim’ diye? Ya da hiç kızdınız mı ‘ne de çok güvenirdim sana’ diye ![]() İnsan hiç ‘bir söz’ ile en sevdiğini en nefret ettiği kişilerin arasına katabilirimi? Doğru mu? Bir zamanlar göklere çıkarttığınızı yerin dibine atmak olur mu? Yakışır mı size? ALLAH c ![]() ![]() Hâlbuki bir zamanlar aranızdan su sızmazdı ![]() ![]() Sizlere bir tavsiye… Hiç bir zaman ilk gördüğünüz birini ‘sevmedim’ diyerek, dolabınızdaki en alt bölümdeki kutulara atmayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dolabınızın en üst bölümündeki kutuları ASLA atmayın ![]() ![]() ![]() ![]() Bir şey daha ![]() Bu dolap herkeste vardır ![]() O sizin sevginizi barındırdığınız KALBİNİZDİR ![]() |
![]() |
![]() |
|