Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
civanim, doktor

Doktor Civanim

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Doktor Civanim

Bir hanımteyze Evde yalnız

Sabah sabah kapısı çalınır, tak tak tak

- Kim o?

- Doktor!

Açar kapıyı teyzem 1’i kadın, 3 kişi

Derler ki, "hanımefendi, biliyorsunuz AB’ye giriyoruz, bundan böyle vatandaşın hastaneye gitmesine gerek yok, doktorlar eve gelecek, buyrun uzanın kanepeye, muayene edelim"

Teyzemin zaten beli ağrıyor

Hani, "iyi olacak hastanın doktor ayağına gelir" derler ya O hesap

"Allah razı olsun" der, uzanır

Biri tansiyonu ölçer, biri steteskopla dinler, biri de masaj aleti gibi bir cihazı, yüzükoyun yatan teyzemin beline bağlar

Teyzem gevşer

O sırada, "mutfaktan su alıp geleyim", "balkondan otomobile bakayım, çalmasınlar" diyerek, evin içinde gezmelerinden huylanmaz

Masaj biter

Teyzem uğurlar, doktorlar gider

Yarım saat sonra

Teyzem bir de anlar ki, oğlunun düğünü için sakladığı 6 bilezik, buhar!

"Hayırlı hırsız"dan kastım işte bu

Teşekkür borçluyuz o arkadaşlara

Çünkü, "Türkiye-AB ilişkisi" hakkında, yüzbinlerce haber yazıldı ama, bu kadar iyi anlatanını hiç görmemiştim!

Kanepeye bi uzanıyoruz

Kıbrıs yok!

Enseye masaj yapıyor

Bankalar gitmiş!

Aspirin veriyor

Cep telefonunu araklıyor!

Tahlil yapıyor sanıyorsun

Kalçadan terör virüsü enjekte ediyor!

Sen keyifle "oooooh, kulunçlarım açıldı valla" diye esnerken

O çoktan cüzdana dalmış, dünyanın en yüksek faizini götürüyor!

"AB doktoru" evin içinde, yükte hafif pahada ağır ne varsa indirdi bagaja Hálá "Allah razı olsun" diye dua ediyoruz

Teyzem uyandı, polise gitti

Bizimkiler hálá kanepede!

Bak orda sehpanın üstünde THY var, Ziraat banyoda havluların arasında, Halk Bankası yatak odasındaki dolapta duruyor

"Elin değmişken, bi de ateşimi ölçüver sevabına!"

mail olarak geldi cok hosuma gitti paylasmak istedim

bundan daha güzel anlatilmaz diye düsünüyorum )

Alıntı Yaparak Cevapla

Doktor Civanim

Eski 07-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Doktor Civanim

Tarih tekerrürden ibaret diye bir söz var, bu kara mizahi okuyunca başta güler gibi oldum,

sonra

Osmanlının çöküş döneminde (son aylarında) de en önce yabancı bir bankanın faaliyetine imkan verildiğini ve bu bankadan da devletin çok yüksek tutarlarda borçlandırıldığını,

daha sonra da haberleşme sistemini ellerine geçirdiklerini

daha sonra da ulaşımı ellerine geçirdiklerini, bunların akabinde fabrikaları çeşitli bahanelerle kapattırdıklarını hemen hiç zorlanmadan hatırlayıverdim neden acaba?

YA TARİH BİLGİM ÇOK İYİ YA DA TARİH TEKERRÜRDEN İBARET Mİ NE ne dersiniz

AB üyesi ülkelerdeki vatandaşlarımızı çok iyi yönlendirip, konsolosluk ve sivil kuruluşların da katkılarıyla her yönüyle (aklınıza ne geliyorsa) eğitebilirsek olayları kendi lehimize çeviririz, AB'ye girmeden biz onlara hem muayane hem tedavi ederiz

Alıntı Yaparak Cevapla

Doktor Civanim

Eski 07-11-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Doktor Civanim

mihmandar Nickli Üyeden Alıntı

Tarih tekerrürden ibaret diye bir söz var, bu kara mizahi okuyunca başta güler gibi oldum,

sonra

Osmanlının çöküş döneminde (son aylarında) de en önce yabancı bir bankanın faaliyetine imkan verildiğini ve bu bankadan da devletin çok yüksek tutarlarda borçlandırıldığını,

daha sonra da haberleşme sistemini ellerine geçirdiklerini

daha sonra da ulaşımı ellerine geçirdiklerini, bunların akabinde fabrikaları çeşitli bahanelerle kapattırdıklarını hemen hiç zorlanmadan hatırlayıverdim neden acaba?

YA TARİH BİLGİM ÇOK İYİ YA DA TARİH TEKERRÜRDEN İBARET Mİ NE ne dersiniz

AB üyesi ülkelerdeki vatandaşlarımızı çok iyi yönlendirip, konsolosluk ve sivil kuruluşların da katkılarıyla her yönüyle (aklınıza ne geliyorsa) eğitebilirsek olayları kendi lehimize çeviririz, AB'ye girmeden biz onlara hem muayane hem tedavi ederiz

Mihmandar tesekkurler guzel yorumunuza buarada dediginiz gibi tarih bilginiz cok iyi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com