|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
burnundan, değmeye, dudaklarına, kıyamadım, öpüldün |
![]() |
Burnundan Öpüldün, Dudaklarına Değmeye Kıyamadım Yine |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Burnundan Öpüldün, Dudaklarına Değmeye Kıyamadım YineKendini bana bırak, senden alabileceğim hiçbir şey yok, hele senin haberin olmadan asla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öyle ezberlemek istiyorum ki seni, unutmak denen şey bile hasetlensin ![]() Kirpiklerini düşündükçe rimel olup bulaşmak geliyor içimden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni ezberlemek istiyorum ![]() Ellerinde kimsede olmayan bir hüzün var gibi geliyor, yüzünde yaşayan her duygu ellerine de bulaşmış gibi sanki, incinmekten hiç korkmaz mısın gibi sanki sen ![]() ![]() ![]() Kır çiçeklerini seviyor olmalısın, sana tazelerini toplamalıyım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana sitem etmiyorum ![]() ![]() ![]() Ne tuhaf, o kadar güzel görünüyorsun ki, sanki başka bir yerdeymişiz hissine kapılıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana ait bir eşya gibi yanından hiç ayrılmasam ![]() ![]() ![]() Çok tatlısın, çok ![]() ![]() ![]() Neyse sen bos ver bunları ![]() ![]() ![]() Tatlı tatlı şarkı söylediğini, yaramaz çocuklar gibi gizlice ıslık çaldığını, kızdığında söylediğim muzır sözleri ![]() ![]() ![]() Burnundan öpmek istiyorum seni, ne kadar zarif bir duruşu vardır kim bilir… Sesimi duyduğunu düşünüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Burnundan öpüldün, dudaklarına değmeye kıyamadım yine ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|