Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlamalıydım, dudağım, sevmediğini, topalladığında

Topalladığında Dudağım Anlamalıydım Beni Sevmediğini

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Topalladığında Dudağım Anlamalıydım Beni Sevmediğini

Dünya olanca hızıyla dönüyor Umurunda bile değilim Toprağımı yadırgıyorum buralarda Kanıksanmış, kabule yaltaklanmış yaşamlar hakettiği küfrü yiyor benden Acil durumlarda kırılabilecek camekanlar olmadı hayatımda Yüzümde serseri mayın izi Topalladığında dudağın, anlamalıydım beni sevmediğini

Yoksunluğumun bilmem kaçıncı günü bugün Senden ıradıkça korkunun eli ensemde Dışarısı ayaz Ruhum kırağıya çalıyor, kendi adımını unutmuş, kendi yerinden kovulmuş sanki

Günün yamacına çıktım soluksuz, zirvesinde siyahı gördüm Fısıldadığımda adını, bedenimden düştüm! Gerçeğin yansıması hayaline vurduğunda sesini yüreğime sermiştin çoktan Üstüme çöken bu sessizliğin; gülümseyişinin sonuna rast geldiğini bilmeliydim

Karnımda kıpırdanan bir hayata döndüm yüzümü Sancısını mavi sandım, güldüm Mutlu olduğunda gözlerime akan maviydi teninin rengi, unutmadım gülüm

Sana çarptığında ruhum çoktan ölmüştüm Oysa öpüşünle sarılmalıydı yaram Elimi tutmayı başarabilseydin eğer, tuttuğunda dirilebilseydim

Ölgün ruh nasıl sevilirdi ki aşkın oynak kokusu burnunda tüterken? Yakarıya kilitlenmiş dişlerimi gıcırdatırken sus dedin; Sus-tum

Bende kaldıkça çoğalan bir ıssızlık gibi yazdıklarım Şimdi onu sana verme zamanı Okuduğunda bu günlüğüne, bir günlüğüne, beni unuttuğunu hatırlaman için

Bilerek yaşadığın yazgına ağıtlar yakma! Askıda kalmış sevda sözlerimin; sonuna koşan rüzgara konuşan yapraklarda titrediğini düşün! Düşündüğünde gülümse! Gülümsediğinde sus!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com