Niye Sevdim Ben Seni |
07-10-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Niye Sevdim Ben SeniNiye Sevdim Ben Seni Hikayesi - Gerçek Hayattan Alıntıdır - Hikayeler - Havva Gülbeyaz Niye sevdim ben seni? Beni sana iten gücün varlığını bildiğim halde çözemedim� Gökyüzünde bir yıldız gördüm gece yarısı onun kadar bana uzak olduğunu bilemezdim Seni sevmeden önce bu sevdanın imkansızlığını göremezdimYıldız gibi kayıp gittin benden ve dünyamdan� Seni sevmeden önce aşkın acısını sorsalar anlatamazdım Şimdi biliyorum aşk kıskacında kıvranmayı� Ölüp ölüp dirilen bedenimin her ayağa kalkışında karşıdaki portrede sen vardın Sen vardın geçmişimde ve geleceğimin hayallerinde� Bir yerlerde seninle buluşma umudu ve o umudun yarattığı neşe� Acımasız hayatın içinde en çok sensin karanlık dünyalara kapatan beni� Karanlıklarda sensin ışığım ve ben seni seviyorum imkansızlığını bildiğim halde� İsmini duyduğumda hıçkırıklara boğulan ben�Niye sevdim be seni? Bilmem ki� İnce sözlerin kırılgan ruhumu okşadı Boğulduğum dünyadan çekip olan benliğin umutlara taşıdı beni� beni ben yapan değerlerimi yazan gökyüzüne yazan sendin Uçamayan bir kanaryayı göklere taşıyan sen Niye sevdim ben seni? Havva Gülbeyaz |
|