![]() |
Hayat Wikileaks’Ten İbarettir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hayat Wikileaks’Ten İbarettirHayat WikiLeaks’ten İbarettir Yazısı - İclal Aydın Yazıları - İclal Aydın Köşe Yazıları - Hayat WikiLeaks’ten İbarettir İclal Aydın Milli genellemeler tehlikelidir ![]() ![]() ![]() ![]() Almanya’daki Türk, Amerika’daki Latin, İngiltere’deki İrlandalı tanımları, tam da bu tehlikeye denk düşen yorumlar taşır ![]() ![]() ![]() Sonuçta birkaç gündür tek tek açılan WikiLeaks belgelerinde bu milli genellemelere şahane oturan sırlar çıktı ortaya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niyeyse şaşırmadım ![]() Ama belki de Ahmedinecad haklıdır ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gün Ahmedinecad’a doğru mudur diyerek kulak vereceğim aklıma gelmezdi ![]() ![]() ![]() *** Aliyev arkamızdan konuşur, bendeniz de öğle sonraları bir grup emekliyle ve ev hanımlarıyla neşeli şarkılara el çırparken hayat bizimle dalga geçip duruyor işte ![]() ![]() ![]() Cumartesi akşamüzeri “Amaaan hiçbir şey umrumda değil artık“ diyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ece Temelkuran, Sırrı Süreyya Önder ve Ahmet Tulgar‘ı düşünüyordum ve de onlardan geçiyordum, başka başka isimlerde duruyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** Birden gözümün içine bakmadığını fark ettim arkadaşımın ![]() ![]() “Yok bir şey” dedi ilkin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** Bu yazıya ondan gelen telefondan sonra başladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben de ona anlattım ![]() ![]() ![]() “Böyle bir akşamüstü, neyin var demiştim Duygu Asena‘ya ![]() ![]() ![]() Sen konuşurken o gece yıllar öncesine gittim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oturdum bu yazıyı yazdım ![]() Yaşadığımız birkaç güzel an dışında sahi ne kalıyor geri? Unutkanlık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Büyük bir depoda unutulmuş eskiler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İclal Aydın |
![]() |
![]() |
|