Bir Sene Değil Ömrüm Geçsin Seninle |
07-10-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bir Sene Değil Ömrüm Geçsin SeninleBir sene değil ,ömrüm geçsin seninle Bizim aşkımız diğerlerinden biraz daha farklı ; o amerikada bende istanbuldayım Sadece yazları bir arada olabiliyoruz ama ben onun eksikliğini hissetmiyorum çünkü her an benimle olduğunu biliyorum, ona çook ihtiyacım olduğu zamanlar oluyo keşke şimdi yanımda olsa sarılsam diyorum ama o anlarda mutlaka ya bi mesaj atar yada arar kalbimiz o kadar bütün ki o herşeyi hissediyo ve beni hiç yalnız bırakmıyo 23 eylül 2008 de tekrar başlamaya ve bu sefer birbirimizi hiç üzmeden çok mutlu olmaya söz vermiştik, ölede oldu Benim için unutulmıycak anılarla dolu bi sene bitti şimdi düşünüyorum da; Gecenin bi yarısı yatağımda bulduğum koca bi demet gül, Mektubun içinde gelen çikolatalar, Bizim fotoğraflarımızdan oluşan mükemmel bi albüm, Doğum günümde gitti diye üzülürken elinde pastayla yanıma gelen bitanecik sevgilimdaha neler neler yaşadık beraber bir sene boyunca, eminim ki her günü bir arada geçen bi çok sevgiliye göre ben daha şanşlıyım çünkü böle bi sevgiliye sahibim SENİ ÇOK SEVİYORUMM BİTANEMM İYİ Kİ VARSIN UNUTMAYIN !!!! SEVMEYE ENGEL DEĞİL MESAFELER Alıntı |
|