Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
geçsin, sene, seninle, ömrüm

Bir Sene Değil Ömrüm Geçsin Seninle

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Sene Değil Ömrüm Geçsin Seninle

Bir sene değil ,ömrüm geçsin seninle

Bizim aşkımız diğerlerinden biraz daha farklı ; o amerikada bende istanbuldayım

Sadece yazları bir arada olabiliyoruz ama ben onun eksikliğini hissetmiyorum çünkü her an benimle olduğunu biliyorum, ona çook ihtiyacım olduğu zamanlar oluyo keşke şimdi yanımda olsa sarılsam diyorum ama o anlarda mutlaka ya bi mesaj atar yada arar kalbimiz o kadar bütün ki o herşeyi hissediyo ve beni hiç yalnız bırakmıyo

23 eylül 2008 de tekrar başlamaya ve bu sefer birbirimizi hiç üzmeden çok mutlu olmaya söz vermiştik, ölede oldu Benim için unutulmıycak anılarla dolu bi sene bitti şimdi düşünüyorum da;

Gecenin bi yarısı yatağımda bulduğum koca bi demet gül,

Mektubun içinde gelen çikolatalar,

Bizim fotoğraflarımızdan oluşan mükemmel bi albüm,

Doğum günümde gitti diye üzülürken elinde pastayla yanıma gelen bitanecik sevgilimdaha neler neler yaşadık beraber bir sene boyunca, eminim ki her günü bir arada geçen bi çok sevgiliye göre ben daha şanşlıyım çünkü böle bi sevgiliye sahibim

SENİ ÇOK SEVİYORUMM BİTANEMM

İYİ Kİ VARSIN

UNUTMAYIN !!!!

SEVMEYE ENGEL DEĞİL MESAFELER

Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com