![]() |
Buzdan Saraylar Yapmak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Buzdan Saraylar Yapmakyaşam hakkında yazı - yolculukHayallerinizi beslemek… Sizin hayatınızın yolunu çizen hayallerinizi yeni doğan çocuk gibi her an üzerine titremek… Solmaması için her daim sulamak çiçeklerinizi… O hayalleriniz yaşadığı müddetçe sizin de hayat suyundan yudumlayacağınızı bilmek… Düşlerinizin yavaş yavaş gerçeğe dönüştüğünü görmek… İnşa etmek sarayları ideallerinizde… İşte benim de bir Londra hayalim vardı… Başkalarının devamlı süslediği Londra hayali… Kaf dağının arkasında ulaşılması imkânsız bir mesken… Resimleri çizilen şehir,altın yaldızlı fırçalar kullanılarak… İnsanların hayalinde yaşamak istediği mekânla özdeşleştirdiği şehir… İşte ben de bu hayallerle gelmiştim Londra’ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yolculuğumuz başlıyor… Çift katlı Volvo Otobüs Londra’nın kuzeyine doğru yol alıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Ve bir güneş doğuyor uzaklarda ve sıcaklığını hafifçe hissedebiliyorum ![]() Öncelikle tahmin etmeye çalışıyorum insanların kimliklerini ![]() ![]() ![]() Ve çeviriyorum gözlerimi camdan dışarıya ![]() ![]() ![]() ![]() Ve biraz daha yükseliyor güneş sıcaklığını ve biraz daha fazla hissettiriyor ![]() Yolculuğumuz devam ediyor… Artık birçok şeyi daha iyi farkına varıyorum ve ezberi bozuyorum dimağımdaki ![]() ![]() ![]() Tüm sıcaklığı ile sarmalayan güneş artık hayalimdeki buzdan saraylarımı tamamen eritiyor ![]() Ve artık Londra hikâyesine farklı bir kalemle devam ediyorum… alıntı |
![]() |
![]() |
|