![]() |
Ben Bugünde Yalnızım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Bugünde Yalnızımhayatla ilgili anlamlı yazılar - hayat hakkında yaşam hikayeleri - hayat hakkında yazılar BEN BUGÜN DE YALNIZIM ![]() ![]() ![]() Bu sabah uyandığımda aynada kendimi hiç iyi görmemiştim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Banyoda kendimi aynada görürken bunları düşündükten sonra anladım ki hayat sadece yaşamaktan ibaret değil; sevmekten de ibaretmiş benim için ![]() ![]() ![]() Kahvaltıya oturuşum bile bir başkaydı ![]() ![]() ![]() ![]() Bugün işe de geç kaldım ne hikmetse ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben mi öyle hissediyorum bilmiyorum ama yollar çok dar sanki işyerine giderken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bugün de çalışasım gelmiyor sanki hiç ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hava kararıyor mu ne? Akşam güneşinden arta kalan rüzgar yüzüme çarpıyor sanki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dönüşüm akşam karanlığında biraz daha sessiz oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Git kedicik, sende git ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İçin rahat olsun güzel kedicik ![]() ![]() ![]() 24 ![]() ![]() MEHMET AKGÜL |
![]() |
![]() |
|