Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, uyku

Uyku Ve Aşk

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Uyku Ve Aşk

Uyku Ve Aşk Yazısı - Uyku Ve Aşk Ozan Muhammet Candan - Ozan Muhammet Candan Yazıları

Dün, gece yarısı uyandım uykudan, sağa sola dönmeler sonucu, ayaklanmaya karar verdim, koridoru adımlayıp, mutfağa ulaştığımda, zaten olmayan uykumu, hepten yitiriverdim

Balkona çıktım, çok manzarası olan bir yer değil ama yıldızları görmek bile iyi gelebiliyor insana Oldum olası yıldızları izlerken, rahatlayan bir yapım olduğundan olsa gerek, rahatlamış bir şekilde tekrar koridor yolunu kullanarak yatağıma ulaştım, maksadım bir an evvel uyuyabilmek

Nereden uzandım, nereden aklıma geldi, hey Allah'ım, kumanda denen zımbırtıya dokunuvermiş parmaklarım, orası olmadı, burası, burası iyi değil, şurası derken, buldum bir film, başladım izlemeye

Duygusal komedi tarzında bir eski yapıt, çok iyi olmasa bile, kötü diyemem, izlemeye koyuldum Bu arada, uyumaya çalışan ben, kaşla göz arasında geçivermişim mutfağa, uzun zamandır tabakta yenmeyi bekleyen çerezleri de alarak, gelmişim tekrar Çok tatlı olmasalar da, idare ederlerdi, bayat olsalar da eşlik ettiler film boyunca bana

Kaç saat geçti hiç hatırlamıyorum, zaman oldukça ilerlemiş olmalı, filmi bitirdim fakat benim gözler, hala sonuna kadar açık, ne yapsam da uyusam diye düşündükçe, uyku kaçtı, ben kovaladım

Aklıma bir benzetme geldi, uyku ve aşk biri birlerine benziyorlardı, kesinlikle benziyorlardı, varken kıymetini bilmeli, sıkıca sarılmak gerek, bir kaçtı veya uzaklaştı mı, eyvah, eyvah

Saat kaç gibi sızıp kaldım ve nasıl uyudum, hiç hatırlamıyorum, sabah uyandığımda, tabaktaki çerezler bana, ben onlara sıkıca sarılmış bir vaziyette buldum kendimi

Eh, doğal olarak böyle bir şekilde güne başlamak, çok mutlu etmemişti beni

Zaten kim bir tabak çerezle güne merhaba demekten hoşlanır ki

Ozan Muhammet Candan

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com