![]() |
Uyku Ve Aşk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uyku Ve AşkUyku Ve Aşk Yazısı - Uyku Ve Aşk Ozan Muhammet Candan - Ozan Muhammet Candan Yazıları Dün, gece yarısı uyandım uykudan, sağa sola dönmeler sonucu, ayaklanmaya karar verdim, koridoru adımlayıp, mutfağa ulaştığımda, zaten olmayan uykumu, hepten yitiriverdim ![]() Balkona çıktım, çok manzarası olan bir yer değil ama yıldızları görmek bile iyi gelebiliyor insana ![]() ![]() Nereden uzandım, nereden aklıma geldi, hey Allah'ım, kumanda denen zımbırtıya dokunuvermiş parmaklarım, orası olmadı, burası, burası iyi değil, şurası derken, buldum bir film, başladım izlemeye ![]() Duygusal komedi tarzında bir eski yapıt, çok iyi olmasa bile, kötü diyemem, izlemeye koyuldum ![]() ![]() ![]() Kaç saat geçti hiç hatırlamıyorum, zaman oldukça ilerlemiş olmalı, filmi bitirdim fakat benim gözler, hala sonuna kadar açık, ne yapsam da uyusam diye düşündükçe, uyku kaçtı, ben kovaladım ![]() Aklıma bir benzetme geldi, uyku ve aşk biri birlerine benziyorlardı, kesinlikle benziyorlardı, varken kıymetini bilmeli, sıkıca sarılmak gerek, bir kaçtı veya uzaklaştı mı, eyvah, eyvah ![]() ![]() ![]() Saat kaç gibi sızıp kaldım ve nasıl uyudum, hiç hatırlamıyorum, sabah uyandığımda, tabaktaki çerezler bana, ben onlara sıkıca sarılmış bir vaziyette buldum kendimi ![]() Eh, doğal olarak böyle bir şekilde güne başlamak, çok mutlu etmemişti beni ![]() Zaten kim bir tabak çerezle güne merhaba demekten hoşlanır ki ![]() ![]() ![]() Ozan Muhammet Candan |
![]() |
![]() |
|