Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
hindi, kebabı, tas, türk, usulü

Türk Usulü Hindi Tas Kebabı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Türk Usulü Hindi Tas Kebabı



hindi sosu nasıl yapılır - hindi nasıl pişirilirSos için Malzemeler:


Un,

domates granül,

tuz,

soğan granül,

domates tozu,

toz karabiber,

kekik yaprak,

kimyon,

tatlı kırmızı toz biber,

nişasta,

defne yaprağı

Hazırlanışı


Önceden ısıtılmış tavaya bir kahve fincanı yağ, tas kebabı mix ve hindi but kuşbaşı eklenerek 3-4 dakika orta ateşte sote edilir Üzerine 2 ½ su bardağı sıcak su ilave edilerek orta ateşte 30-35 dakika pişirilir



alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.