Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
keklik, kızartması, sebzeli

Sebzeli Keklik Kızartması

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sebzeli Keklik Kızartması



Sebzeli Keklik Kızartması Tarifi - Sebzeli Keklik Kızartması Yapılışı - Sebzeli Keklik Kızartması Nasıl Yapılır - Sebzeli Keklik Kızartması Malzemeleri

4 adet keklik

Maydanoz kökü

3 çorba kaşığı sadeyağ

Defne yaprağı

1 soğan

1 domates

Yeteri kadar tuz

1 adet havuç

1 adet kereviz


Bir kap içinde 3 kaşık yağ ince kesilmiş soğan, sebzeler ve keklikler orta ateşe konur Yavaş yavaş sulanır ve biraz sonra sebzeler ve keklikler kızarmağa başlar domates ilâve edilir Az su ve tuz koyarak hafif ateşte pişirilir


Not: Kekliğin içinden çıkarılan ciğer ve diğer takımlar tereyağında kavrulur ve kızarmış ekmek üzerine sürülerek kanepe yapılabilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.