Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Makarna & Pilav

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
makarnası, uygur

Uygur Makarnası

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Uygur Makarnası



uygur lagması - etli makarna - kuşbaşı et ve makarna - etli spagettiMalzemeler:


Yarım paket spagetti makarna

250 gr kuzu kuşbaşı

1 adet patates

1 adet havuç

1 çorba kaşığı salça

8-10 dal dereotu

1 tatlı kaşığı tuz


Tarifi:


Tencereye 4 su bardağı su konur, tuz eklenir Et atılır Et yumuşamaya başlayınca havuç, patates eklenir En son salça konur Makarna haşlanır Bir miktarı kaseye konur Üzerine haşlanan et, havuç ve patatesten konur Biraz suyundan gezdirilir Dereotu sepilir (Bölgede spagetti kullanılmaz Spagetti görüntüsünde hazırlanan el yapımı makarna kullanılır)



alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.