Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Makarna & Pilav

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
fırında, katlı, pilav, tavuklu

Fırında 2 Katlı Tavuklu Pilav

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Fırında 2 Katlı Tavuklu Pilav





Malzemeler:

2 su b bulgur

3 su b pirinç

1 soğan

1 çorba k tereyağı

1 kase mantar

5 tavuk baget

1 çorba k salça

tavuk suyu

sıvıyağ

tuz

Hazırlanışı:


1 adet soğanı yemeklik kesinTencereye sıvıyağı aınÜzerine 3 su bardağı pirinci ilave edinÜzerine tuz ilave edin Diğer tencereye sıvıyağ alınÜzerine soğanı ilave edinÜzerine 2 su bardağı bulguru ilave edinÜzerine 1 çorba kaşığı salça

ilave edip karıştırın


Fırın kabına kavrulmuş olan bulguru ilave edinÜzerine kavrulmuş pirinci ilave edinPirncin üzerine 5 adet tavuk bageti ilave edin Üzeirne mantarları ilave edin Üzerine tavuksuyu ve sıcak su ilave edip öncden ısıtılmış olan 180 dereclik

fırında pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.