Kraliçe Pastası |
06-27-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kraliçe PastasıMALZEMELER 1 adet hazır kek 1 paket krem şanti 1 su bardağı süt Tart hamuru için: 125 gram margarin 2 yemek kaşığı yoğurt 1 yumurta 1 çay bardağı süt 1 kabartma tozu 1 vanilya 12 yemek kaşığı un Üzeri için: 1 su bardağı kayısı 1 su bardağı kiraz 1 su bardağı çilek 2 yemek kaşığı pudra şekeri HAZIRLANIŞI 1 paket krem şanti ile 1 su bardağı soğuk sütü mikserde çırpıp buzdolabında bekletin Tartoletleri için margarini, yoğurt, yumurta, süt, kabartma tozu ve vanilya ile karıştırın Yumuşak bir hamur elde edene dek un ekleyin Hamuru 20 dakika beklettikten sonra tartolet kalıplarına incecik yayın 180 derece fırında pembeleşinceye dek pişirin Diğer yanda hazır keki enlemesine ikiye bölün Kekin alt parçasının üzerine krem şanti sürün Meyvaların yarısını 2 kaşık pudra şekeriyle karıştırın Krem şantili kekin üzerine dizin Kekin diğer parçasını üzerine kapatın Üst kısmın her yanına spatula yardımıyla krem şanti sürün Tartoletlerin içine krem şanti doldurun Meyvaları da ilave edip kekin üzerine sıralayın |
|