Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kaparili, mayonez, soslu, söğüs

Mayonez Soslu Kaparili Söğüs Et

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Mayonez Soslu Kaparili Söğüs Et



Mayonez Soslu Kaparili Söğüs Et Tarifi - Mayonez Soslu Kaparili Söğüs Et Nasıl Yapılır - Mayonez Soslu Kaparili Söğüs Et Malzemeleri



Mayonez soslu kaparili söğüs et malzemeleri


400 gr dana but


2 havuç


160 gr light konserve tonbalığı


Yarım su bardağı light mayonez


1 su bardağı light yoğurt


Tuz


2 çorba kaşığı kapari


2 taze soğan


2 defneyaprağı


Birkaç salata yaprağı


Mayonez soslu kaparili söğüs et hazırlanışı

Mayonez soslu kaparili söğüs et : Havuçları temizleyip doğrayın Taze soğanları temizleyip kıyın Havuç, soğan ve defneyaprağını tencereye alıp üzerini örtecek kadar su ekleyin Orta ateşte su kaynayıncaya kadar pişirin Eti ilave edip ateşi kısın ve et yumuşayıncaya kadar kapağı kapalı olarak pişirin Eti kevgirle ayrı bir tabağa alıp soğumaya bırakın


Kapariyi yıkayıp süzün Tonbalığını iyice süzün 1 kaşık kapari, tonbalığı, mayonez ve yoğurdu robotta püre halinde ezin


Hazırladığınız sosu servis tabağına alıp üzerine eti ve ayırdığınız kapariyi ilave edin Salata yaprakları eşliğinde servis yapın



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.