Mayonez Soslu Kaparili Söğüs Et |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mayonez Soslu Kaparili Söğüs EtMayonez Soslu Kaparili Söğüs Et Tarifi - Mayonez Soslu Kaparili Söğüs Et Nasıl Yapılır - Mayonez Soslu Kaparili Söğüs Et Malzemeleri Mayonez soslu kaparili söğüs et malzemeleri 400 gr dana but 2 havuç 160 gr light konserve tonbalığı Yarım su bardağı light mayonez 1 su bardağı light yoğurt Tuz 2 çorba kaşığı kapari 2 taze soğan 2 defneyaprağı Birkaç salata yaprağı Mayonez soslu kaparili söğüs et hazırlanışı Mayonez soslu kaparili söğüs et : Havuçları temizleyip doğrayın Taze soğanları temizleyip kıyın Havuç, soğan ve defneyaprağını tencereye alıp üzerini örtecek kadar su ekleyin Orta ateşte su kaynayıncaya kadar pişirin Eti ilave edip ateşi kısın ve et yumuşayıncaya kadar kapağı kapalı olarak pişirin Eti kevgirle ayrı bir tabağa alıp soğumaya bırakın Kapariyi yıkayıp süzün Tonbalığını iyice süzün 1 kaşık kapari, tonbalığı, mayonez ve yoğurdu robotta püre halinde ezin Hazırladığınız sosu servis tabağına alıp üzerine eti ve ayırdığınız kapariyi ilave edin Salata yaprakları eşliğinde servis yapın |
|