Nasip Açmak Için |
06-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nasip Açmak Içintürko Nickli Üyeden Alıntı feo yaznı okudum şimdi tamamını vermem diye yazmışın:ermm: madem vermicen neden başıını anlatıp devamını getirme tenezülünde bulunuyon madem öyle yapacaksın hiç konuyu açma anlatma o zaman yarım yamalak işler yapma bizi de boşuna meraklandırma -------------------- verdiğin sirsa sır olarak sende kalmalı seninkisi düpedüz haksızlık ozaman ben şunu düşünüyorum çok bildiğini zannedip aslında hiç bir şey bilmiyosun ve o konu hakında hiç bir bilgiye sahip değilsin pardon ama sana cwp yazdım benm cwbımı okumamıssın foruma yabancısın herhaldebu konuyu veren uye de dıger uyelerımız de suan yasaklı yanı ıstedgın kadr kendı capında tepkı ver bı ıse yaramazmurekkebı safran gul we mısk karısımı yagmus suyu bulmazsan zemzem de kullanabılırısn umarım ısıne yarar kolay gelsın |
Nasip Açmak Için |
06-26-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nasip Açmak Içinfeo yaznı okudum şimdi tamamını vermem diye yazmışın:ermm: madem vermicen neden başıını anlatıp devamını getirme tenezülünde bulunuyon madem öyle yapacaksın hiç konuyu açma anlatma o zaman yarım yamalak işler yapma bizi de boşuna meraklandırma -------------------- verdiğin sirsa sır olarak sende kalmalı seninkisi düpedüz haksızlık ozaman ben şunu düşünüyorum çok bildiğini zannedip aslında hiç bir şey bilmiyosun ve o konu hakında hiç bir bilgiye sahip değilsin |
Nasip Açmak Için |
06-26-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nasip Açmak Içinnasibi baglı olan veya evde kalmış kız ın evlenmesi için bir tabaga FECR suresini yaz yazdıktan sunra tabaktaki yazıyı yagmur suyu ile sil o suyun üzerine kına koyup kınayı yogur bu kınayı nasibi baglı veya evde kalmış olan kız ellerini kınalarsa ALLAH CC nun izni ile nasibi açılır ve en kısa sürede evlenir ( buradaki yagmur suyu , tabak ve yazının mürekkebi önemli dir haberiniz olsun son ra demedi demeyin ) ama bana da sormayın bunlar nasıl olacak diye vermem veremeeeeem boşuna ısrar etme |
|