Celb Ve Teshir |
06-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Celb Ve Teshirsevgili sebnaöncelikle bir uygulama için farklı yöntemler vardırkişi bazan kendi durumuna göre o anlık bir farklılık yaratabiliryani tarih,saat,son işlem gibisürekli çekindiğim durum etkilidir yazarken ''ben yaptım olmadı''geri dönüşüelbette her kişinin enerjisi aynı değilBu etkili bir uygulamadır ve bir piknik tüpü,ocakta yakıldığında sorun çıkmadığı gibikalan tuzlar elektirkli süpürgeye gittiğinde de işe yaramıştırO zaman şu sonuca varıyoruz öncelikle kendine gerçekten uygun olan bir uygulama bulVe kesinlikle inan,asla olumsuz düşünmeenerjini yoğunlaştırgerçekten o an için tüm dünyadan kopmalısınimgelem gücünü geliştirmelisinküçük telkinler deneve asla kötümser duygular beslemekalbimizden ne ,nasıl geçi,yorsa o oluyorve unutma bazan bizim için hayırlısı ne ise o oluyorhayırlısı olsun hepimiz içinsevgiler |
Celb Ve Teshir |
06-26-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Celb Ve Teshirdanteanıl burcunu bılmıyorum kı ayrıca pıknık tupunde olur yazmıs bazı arkadaslar ,ayrıca atese atacaksam kalan tozunu gomun saksıya dıyo odunla komurle yaksam kulun tamamını 7 gun yada daha fazla nasıl gomulur saksı yetmez buna yazan arkadas pınar 4-5 gunde bıle etkısı oluyo yazmıs bana ayrıntılı tek tek nasıl yapcagımı yazabılırmısınız pınarcıgım sende yazarsan sevınırım teskrler -------------------- danteanıl burcunu bılmıyorum kı ayrıca pıknık tupunde olur yazmıs bazı arkadaslar ,ayrıca atese atacaksam kalan tozunu gomun saksıya dıyo odunla komurle yaksam kulun tamamını 7 gun yada daha fazla nasıl gomulur saksı yetmez buna yazan arkadas pınar 4-5 gunde bıle etkısı oluyo yazmıs bana ayrıntılı tek tek nasıl yapcagımı yazabılırmısınız pınarcıgım sende yazarsan sevınırım teskrler -------------------- pınarcıgım ayrıntılı bır sekılde tuzla muhabbet olayını yazarsan sevınırım çok ıhtıyacım var simdıden tskrler -------------------- pınarcıgım ayrıntılı bır sekılde tuzla muhabbet olayını yazarsan sevınırım çok ıhtıyacım var simdıden tskrler -------------------- pınarcıgım ayrıntılı bır sekılde tuzla muhabbet olayını yazarsan sevınırım çok ıhtıyacım var simdıden tskrler -------------------- ayrıca bu tuz muhabbetı nı bayanlar ozel gunlerındede yapabılırmı -------------------- ayrıca bu tuz muhabbetı nı bayanlar ozel gunlerındede yapabılırmı ve tuz muhabbetının dısında uzaktan etkıleyebılecegım baska bı muhabbet duası varmı tskrler -------------------- bu sıtenın ozel mesajlasma bolumu varmı arkadaslar ozel mesajlasmak için nasıl olcak tskrler -------------------- bu sıtenın ozel mesajlasma bolumu varmı arkadaslar ozel mesajlasmak için nasıl olcak tskrler -------------------- bu sıtenın ozel mesajlasma bolumu varmı arkadaslar ozel mesajlasmak için nasıl olcak tskrler |
Celb Ve Teshir |
06-26-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Celb Ve Teshirbiraz tuz üzerine 51 kere yasin-i şerifin 78 ve 79 ayet-i kerimelerini okuyup nefes ettikten sonra matlubunun niyetine gece yarısı ateşe atar ve yatarsın matlubun sana musahhar olurseni fevkalade sever, her arzuna boyun eğer Okunacak Ayet-i Kerime: ve darabe lena meselen ve nesiye halkah* kale men yuhyil ızame ve hiye ramim* kul yuhyihellezi enşeeha evvele merrah* ve hüve bi külli halkın alim* ayet-i kerimeleridirbu ameliyye gerekirse 7 gece tekrarlanır |
|