Hayırlı eş bulmak için |
06-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hayırlı eş bulmak içinhumayun51 Nickli Üyeden Alıntı arkadaşım her şey niyettir istediğin biri varsa şu şekilde oku allahumme hubbeni ila filan oglu veye kızı filan hatta yetiye ila hadian zelilen min gayri mühtelin veşguluhu bi muhabbeti inneke ala külli şeyin kadir duanın sononda 7 kere buduayı oku -------------------- 70 tane okuduktan sonra mı bu duayı okucaz yoksa her bir okumadan sonramı ayrıca paylaşım için teşekkürler |
Hayırlı eş bulmak için |
06-26-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hayırlı eş bulmak içinarkadaşlar bence duaların sayısı olmaz istediğiniz zaman istediğiniz kadar okuyunuz ben şahsen öyle yapıyorum boş vakitlerimde okurum ve hiç ortada bişey yokken pazar günü görücü geldi ve buakşamda istemeye geliyorlar ve diyorumki bu kişi benim için hayırlıysa olsun siz yeterki allahdan hayırlısını isteyin ve içtenlikle isteyin elbette allah zamanı gelince sizin karşınıza hayırlı birisini çıkarır -------------------- ve arkadaşlar şunu anladımki sevdiğinle olmuyorsa olmuyor allah hayırlı etmemişse fazlada üstüne gitmeye gerek yok allahu teala buyurmuşki benim hayırlı etmediğim birşeye üzülmeyin elbette sizin için hayırlı olan birisi varhayırsız olan bir kişi olup evlenipde mutsuz olacağımıza allahın izin verdiği onun rızasıyla olan bir kişiyle evlenip mutlu olmayı tercih ederim |
Hayırlı eş bulmak için |
06-26-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hayırlı eş bulmak içinbismillahirrahmanirrahiymallahu la ilahe illa huvel hakiymul habirallahu la ilahe illa huvessemiul basirallahu la ilahe illa huvel vahidul ehadunallahu la ilahe illa huverrahmanirrahiymallahu la ilahe illa huvel ferdussamedallahu la ilahe illa huvezzahirulbatınınuallahu la ilahe illa huvel vahidul ehadussamedallahu la ilahe illa huvel fettahul aliymallahu la ilahe illa huvel kariybul musavvirallahu la ilahe illa huvelmennanul hannanuallahu la ilahe illa huverrafiul aliymallahu la ilahe illa huvel hakiymul keriymallahu la ilahe illa huvel melikul kuddusallahu la ilahe illla huvel hakkul mubiynallahu la ilahe illa huvel aziyzul aliymallahu la ilahe illa huvel ehadussamed allahu la ilahe illa huvel baisul varisuallahu la ilahe illa huve fad uhu muhlisiyne lehuddiyn velhamdulillahi rabbil alemiynallahumme salli ala seyyidina muhammedinil fatihil ebvab kezalike zevvecnahüm bihurinıyn AMİN ol bu duayı hegün sabah namazından sonra 70 kere okuyan insana bir kişi aşık olur yemez içemez her gece bir yılan gelir boynuna sarılır uyuyamaz vallahi billahi aşık olur ve dünyada her ne muradı var ise hasıl olur haza şahmaran duası budur gaflet olunmayaYazarın dilinden aktarıyorum Kaynak: kenzul cevahir |
|