Dön Gel Yasin-i |
06-27-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dön Gel Yasin-iedus Nickli Üyeden Alıntı Arkadaşlar Döngel Yasin-i (her ayetten başa dönülen) okuyanlardan sevgilisi dönen varmı?varsa ne kadar sürede döndü? ben de kuzenime sordum bu duayı o şimdi evli bir zaman üniversiteye giderken şimdiki kocası için yapmış kısa zamanda işe yaramış ben de denedim ama yarısında bırakmak zorunda kaldım ağır geldi gerçekten zor tekrar deneyeceğim kuzenim bir fotoğrafını al okuyup ona üfle diyor |
Dön Gel Yasin-i |
06-27-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dön Gel Yasin-iozge_72 Nickli Üyeden Alıntı peki gültane, kabul oluyordu degil mi? gerci bu da soru degil ama insaniz iste olumlu sonuclar duyunca mutlu oluyoruz Allah razi olsun paylasim icin sendende allah razı olsun arkadaşımEvet işte en güzel tarafı bu daha bitmeden tesbihte ki boncuklar bitmeden ben kabul olduğuna defalarca ve cok şahit oldum kesinlikle inanmak önemli canım ama en güzeli zorlanmıorsun ama dileğin olsa da tesbih tamamlanacak kural buydu rahmetliden öğrendiğim |
Dön Gel Yasin-i |
06-27-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dön Gel Yasin-isevgili lahuti arkadaşlarım bu uygulamayi bir arkadaşaımın annesinden öğrenmiştim denemeye çalıştım ama bitirmek nasip olmadı çünkü biraz zahmetli her seferinde bir aksilik çıktıı tertip şudur arkadaşlar: yasin süresine niyet edip neyse dileğimz besmele ile başlıyoruz 1 ayeti okuyoruz sonra tekrar 1 ayeti okuyoruz ardından 2 ayeti okuyoruzsonra yine 1 ayet 2 ayet ve 3 ayet okuyoruz derken yine başa dönüyoruz 1 ayet 2 ayet 3 ayet 4 ayet ve yine başa dönüp yasinin her okunan yeni ayetten sonra başa dönerek devam edilp yasin süresi bitirilir örnek olarak yasin yasin vel kuranil hakim yasin vel kuranil hakim inneke leminel mürselin yasin vel kuranil hakim inneke leminel mürselin Alâ sırâtın müstakîm şekilndee umarım anlatabilmişimdirr benim şahit olduğm birşey varr arkadsımın annesi bir kersinde kocasını öle bir yerden çevirdikii (başka bir kadın için yuvasını dağıttı da) şaşırdımmm kaldım allah inş sizinde dualrınızı kabul eder not: arkadslar 1 defa oturma ile bitecek ve yapılan tertip kimseye denmiyecekk |
|