Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
denenmiştir, getirme, sevdiğini

Sevdiğini Getirme Denenmiştir

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

duygusal_kiz Nickli Üyeden Alıntı

para için bu tür şeylerin yapılması bence yanlış bizim allahımız varken dualarımız varken senin maddi olarak karşılık beklemen bence yanlış burası manevi olarak insanlara yardım amaçlı bir nebzede olsa dertlerine çare bulma sitesi nasıl cesaret edipde bunu yazabildin hayret yani eğer yardım etmek istiyorsan karşılık beklemeden yardımcı ol

sonuna kadar katılıyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

pasiflora Nickli Üyeden Alıntı

ayyy aşkolsun zalimlikle ne alakası var ona öyle gerek bana neler çektirdiğini biliyomusn sen
ilk defada gitsem yine aynısı olcak biraz oda özlem çeksinde ne olduğunu öğrensin özlemin (
--------------------

sağol canım inşallah devamıda gelir herkesin ki arar tamamı olur

bende 41 fatihaya başlamıştım ama malum ara vermek zorunda kaldım

ama bi arkadaş hocadan dua almıştı
40 gün
1000 kez ESTAĞFİRULLAHELAZİM
1000 kez ALLAHÜMME SALLİ ALA MUHAMMEDİN VE SELLİM

buna başlamıştım 1 hafta önce falan

tabi arada bi sürü dualarda okudum

ama gerçekten olmıycak gelşmler oldu

Teşekkür ederim canımcım Allah gönlündekini en kısa zamanda versin

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

leave alone me Nickli Üyeden Alıntı

senin durum vahim :-/ ama benimki daha vahimdi sana döner sanırım ha birde sunu merak ettim okuduğun günlerde hiç rüya görüyormusun?

ruya goruyrodum evet ama su son gunler yanı 1 aydır hıc gormuyroum sevdıgımı ruyamda eskıden gordugum zamanalrda ruyamada benımle hep barısmak ıstemesını bana sarılmasını sımsıkı hasret gıdermemızı gorurdum benı boynumdan opmesını senı ozledım vede hep ben ruyada kacardım o benle barısmak ısterdı cok tandır yzunude gormuyroum ruyamada gırmıyro artık ben onu cok sevıyroumbıde ben okuma yaptıktan son gece yatagıma yatmadan once aglardım ozamnalrda hep kus balık vede benıkısını gorurdum

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

ben okudugum dularım kabul olmaıdı demıyorum sadece sankı ters teptı gıbı bırsey oldu cocuk benden nefret edıyor4,5 ay oldu hıc mı hıc aramadı benı ben cok sevıyroum onu artık kafayı yıyecemm beynım yoruldu sureklı aglamaktan benım de4444 salatı tefrıcıye duaısnı okudum tekl basıma onun sonucunu hala beklıyroum cevır gel duasını da okudum ıns okuduklarımdan bırısı olcak sevdıgım de bana doncek
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

bunu bende yapıcam

ama bişey sölemek istiyorum sölemiycektim dayanamıyorum )

bi arkadaşın verdiği duayı yaptım daha bitmemişti ama imkansızın imkansızı olan sevdiğim aradı
açmadım
o gecede duayı okudum yattım yine ertesi gün yine
konuştuk biraz ilk defa aradı aylardır
cumartesi bi daha aradı buluşmak istedi buluşmadım

şimdi beklemedeym herşeyi okuycam yine

bunu yazdım çünkü gaza geliyoruz daha içten daha isteyerek okuyoruz diye

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

ya geçen senede ben öyle yaptım herşeyi okudum çok yoruldum artık bi kolay fatihayı okuyamaz hale gelmiştim geçen senden beride dua okuyamıyorum sadece akşamları yatınca okadara oda her zaman yapamıyorum ama bu duayi denicem
--------------------
merhaba arkadaşlar,bu vereceim duayı ben denedim ve sonuç aldımöncelikle abdest alın 3 kez tövbe tövbe estafirullah 3kez kelimeişahadet 3kez besmele(besmele çekerken istediğiniz kişi yi düşünün)allahümme ya camiannası li yevmin la raybe fih innellahe la yuhlifül miad ürdüd aleyye dalletiallahümmecmafalan bana dönsün beni sevsin muhabbeti vel meveddehbunu da 3 kez okuyup tekrar kelimeşahadet besmele bu işlemi 3kez yapıp fatiha ile kapatıniçten okuyun ve çok okuyunduanız bittikten sonra 1302 kere(ya fettah ya seiyu ya şehidu ya camiu )okuyun

şöylemi hepsinin sonuda 1302 duayi okicam ondan önce 3 kere besmele falan okicam sonunda duai okicam fatiha ile kapatıcam sonra tekrar yapıcam 9 kere aynı tekrarı yaptıktan sonra hepsinin sonunda 1302 kere o duai okicam doğrumu bu sefer

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #7
Prof. Dr. Sinsi

benım artık beynım okdar cok yprulduk kı arkadaslaryaklasık 1 ay oncesıne kadar sureklı okuma yapıyordum bırısı desekı benım sevgılım su dua yı okuyunca donde hoppaa haydı hemn o duayı okumaya baslıyorum sonra bırsı yıne desın aynı sekıldee bu sefer de o dua yı okuyroumama su 1 aydır hcı brı sey okumuyroum o kdar yorgun kendımı hıssedıyroum neden se ben cok yıpratıyorum kendımı artık beklıyorum ınş donerde benımkısıde bırgun mutşu olanlar gıbı umarım brı gun benım de yuzum guler(
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #8
Prof. Dr. Sinsi

merhaba arkadaşlar,bu vereceim duayı ben denedim ve sonuç aldımöncelikle abdest alın 3 kez tövbe tövbe estafirullah 3kez kelimeişahadet 3kez besmele(besmele çekerken istediğiniz kişi yi düşünün)allahümme ya camiannası li yevmin la raybe fih innellahe la yuhlifül miad ürdüd aleyye dalletiallahümmecmafalan bana dönsün beni sevsin muhabbeti vel meveddehbunu da 3 kez okuyup tekrar kelimeşahadet besmele bu işlemi 3kez yapıp fatiha ile kapatıniçten okuyun ve çok okuyunduanız bittikten sonra 1302 kere(ya fettah ya seiyu ya şehidu ya camiu )okuyun
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com