Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çok, duasıymış, etkili, istedim, muhabbet, paylaşmak

Çok etkili muhabbet duasıymış paylaşmak istedim

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hadid Suresi ( Arapça / Türkçe / Yazılışı / Okunuşu )
Bismill?hirahm?nirah?m Rahmân Rahîm Allah ismiyle/ adına
1 ??????? ??????? ??? ??? ????????????? ??????????? ?????? ?????????? ??????????
Sebbeha lillahi ma fiyssemâvâti velardı ve huvel'aziyzulhakiymu Göklerdeki ve yerdeki her şey Allah'ı tespih etmektedir O, mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir
2 ???? ?????? ????????????? ??????????? ??????? ????????? ?????? ????? ????? ?????? ???????
Lehu mulkussemavati vel'ardı yuhyiy ve yumiytu ve huve 'alâ külli şey'in kadiyr Göklerin ve yerin hükümranlığı yalnızca O'nundur Diriltir, öldürür O her şeye hakkıyla gücü yetendir
3 ???? ?????????? ?????????? ???????????? ???????????? ?????? ??????? ?????? ???????
Huvel'evvelu vel'âhıru vezzâhiru velbâtınu ve huve bikülli şey'in 'aliym O, ilk ve sondur Zâhir ve Bâtın'dır O, her şeyi hakkıyla bilendir
4 ???? ??????? ?????? ????????????? ??????????? ??? ??????? ???????? ????? ???????? ????? ????????? ???????? ??? ?????? ??? ????????? ????? ???????? ??????? ????? ??????? ???? ????????? ????? ???????? ?????? ?????? ???????? ?????? ??? ??????? ????????? ????? ??????????? ???????
Huvelleziy halekassemâvâti vel'arda fiy sitteti eyyâmin sümmestevâ 'alel'arşi ya'lemu ma yelicu filardı ve mâ yahrucu minhâ ve mâ yenzilu minessemâi ve mâ ya'rucu fiyha ve huve me'akum eyne mâ küntüm vallâhu bimâ ta'melûne basıyr O, gökleri ve yeri altı günde (altı evrede) yaratan, sonra Arş'a kurulandır Yere gireni, ondan çıkanı, gökten ineni, oraya yükseleni bilir Nerede olsanız, O sizinle beraberdir Allah bütün yaptıklarınızı hakkıyla görendir
5 ???? ?????? ????????????? ??????????? ??????? ??????? ???????? ????????
Lehu mülküsseâvâti vel'ardı ve ilellahi turce'ul'umuru Göklerin ve yerin hükümranlığı O'nundur Bütün işler ancak ona döndürülür
6 ??????? ????????? ??? ?????????? ????????? ?????????? ??? ????????? ?????? ??????? ??????? ??????????
Yuliculleyle fiynnehari ve yulicunnehare fiylleyli ve huve 'aleymun bizatissuduri
Geceyi gündüze sokar, gündüzü de geceye sokar O, göğüslerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilendir
?
Haşr Suresi 21-24
21
???? ?????????? ????? ?????????? ????? ?????? ????????????? ???????? ????????????? ????? ???????? ??????? ???????? ???????????? ??????????? ????????? ??????????? ??????????????
Lev enzelna hazelkur'ane 'ala cebelin lereeytehu haşi'an mutesaddi 'an min haşyetillahi ve tilkel'emsalu nadribuha linnasi le'allehum yetefekkerune
Eğer biz, bu Kur'an'ı bir dağa indirseydik, elbette sen onu Allah korkusundan başını eğerek parça parça olmuş görürdün İşte misaller! Biz onları insanlara düşünsünler diye veriyoruz
22
???? ??????? ??????? ??? ?????? ?????? ???? ??????? ????????? ?????????????? ???? ??????????? ??????????
Huvallahulleziy la ilahe illa huve 'alimulğaybi veşşehadeti huverrahmanurrahıymu
O, kendisinden başka hiçbir ilah olmayan Allah'tır Gaybı da, görünen âlemi de bilendir O, Rahmân'dır, Rahîm'dir
23
???? ??????? ??????? ??? ?????? ?????? ???? ????????? ??????????? ?????????? ??????????? ????????????? ?????????? ??????????? ?????????????? ????????? ??????? ?????? ???????????
Huvallahulleziy la ilahe illa huve elmelikulkuddususselamul mu'minul muheyminul 'aziyzul cebbarul mutekebbiru subhanallahi 'amma yuşrikune
O, kendisinden başka hiçbir ilah bulunmayan Allah'tır O, mülkün gerçek sahibi, kutsal (her türlü eksiklikten uzak), barış ve esenliğin kaynağı, güvenlik veren, gözetip koruyan, mutlak güç sahibi, düzeltip ıslah eden ve dilediğini yaptıran ve büyüklükte eşsiz olan Allah'tır Allah, onların ortak koştuklarından uzaktır
24
???? ??????? ?????????? ?????????? ???????????? ???? ??????????? ?????????? ????????? ???? ??? ??? ????????????? ??????????? ?????? ?????????? ??????????
Huvallahul halikul - bariy-ulmusavviru lehum'esma ulhusna yusebbihu lehu ma fiyssemavati vel'ardı Ve huvel'aziyzulhakiymu
O, yaratan, yoktan var eden, şekil veren Allah'tır Güzel isimler O'nundur Göklerdeki ve yerdeki her şey O'nu tesbih eder O, mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Allahtan birşey dileyeceğin zaman Hadid suresinin il altı ayeti ve Haşr suresının son 4 ayetini oku ve şöyle dua et
"ya^ men hüve ha^kezâ, es'elüke bi hakkı ha^zihil esma^i en tüsalliye ala^ muhammedin ve a^li muhammedin ve en tef'ale bi (burada hacet söylenir)"
kendisinden başka ilah olmayan ALLAH'a yeminederimki ,hacetin ALLAH'ın izniyle kabul olur
arkadaşlar dikkat edin bu duada kullandıgım ^ bu işaret aslında harflerın şapkasıdır üstüne eklıyemediğim için yanına ekledimuzatılarak okunur yalnış okumayın günahınız boynuma kalmasın dikkatli okuyun kardeşlerim ben hadid süresini bulamadım eger siz bulursanız yazın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com