Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
acil, bağlama, dönmesi, esimi, evine, içinçok, kendime

Esimi Kendime Bağlama ve Evine Dönmesi için..Çok Acil

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Esimi Kendime Bağlama ve Evine Dönmesi için..Çok Acil



Selamlar,

daha bugün bu siteye üyü oldum, bir kac günden beri takip ediyorumcok güzel bir site
size sorumben su an esimle ayri yasiyorum, birbirimizi ne kadar sevsekte ama bir arada da yapamiyoruzbir araya geldigimiz an, kedi köpek gibibirbirimizi yiyiyoruzartik kesin birseyler yapildigini düsünüyorumcünkü cok huzurlu bir yuvamiz vardiesim bana bagliydihalende gün oluyor mesaj atiyor bak yanlizimsizi özlüyorum yani kizimi ve beniama olmuyor diyorbir öyle bir böyle1 sene oldubu gel gitler beni artikdellirtikiziyorum artik onabeni oynatiyormusun diyeama pskolosiksorunlari da bu arada oldugundan eminimne olacak bilmiyorumama artik bu beklemek bu gel gitlerbeni cildirtiyorkarar ver diyorumgün oluyor yok olmaz bizimle biz bosanmamiz gerek diyorbir oluyordiyor gel kizimi alip biryerlere gidelimgittigimiz zaman eskisi gibiama eve geldigimiz anyine aynisi su an evi ayrikendinden fazla bilgi vermiyorkaciyoryani ne sevdigi ne sevmedigi belliartik ya nazar yada büyü yapildi diyorumcünkügercekten cok göz önünde olan bir evliligim vardi cok huzurlu mutluydukgünler geciyorama sonuc yokbirde bundan bir kac ay önce bir hocaya cok tesirli muhabbet duasi - esler arasinda yaptirdim bir sonuc alamadim4 ay olduumudumu yitirdimbana halen bekle diyorsonra bir medyum abla var oda kitabtan esimi yola getirecegini söylüyorama bunlar birbirine tesir edermi?? Medyum abla birbiriyle ahlakasi yok dedibirde cok etkili bir dua ariyorumkulin küntümduasini okudum gercekten tesirlimi?? Baska bildiginiz sonuc aldiginiz dualar varmitsk

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.