Bitkilerimden Muhabbet Nevileri |
06-27-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bitkilerimden Muhabbet Nevileriaware kime bedel ödeyecende olacak biraz açarmısın?para ödemekle olmaski bu iş usulüne uygun yapar isen hedefi ondörtten vurursun yanlış yapmamak gerek bu uygulamalar osmanlı zamanından kalma havasül esrar kitabından ne mustafa iloğlu ile işim olur ne mustafa varlı ile eğer uygulama yapacaksam eski kitaplardan hallederim işin doğrusuda budur sizin ortaya attığınız sadece teoriden başkası değildir tutmaz mümkün değil diyosunuz peki denediniz mi?böyle fal bakar gibi tutmaz bu olmaz demekle olmaz awarem benim |
Bitkilerimden Muhabbet Nevileri |
06-27-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bitkilerimden Muhabbet NevileriUygulama 1 Kaçan kimseyi getirmek kendini o kimseye sevdirmek istersen aşağıdaki şekli misk zağferan karışımı mürekkep ile yazıp ağır bir taşın altına koyasın Uygulama 2 Kaçan kimseyi getirmek kendini o kimseye sevdirmek istersen aşağıdaki şekili misk ve zağferan karışımı mürekkep ile yazıp ceviz kabuğunun içine koyup kabuğu iple bağlayıp ağaca asasınşekil aşağıdadır Uygulama 3 Terk edeni getirmek için aşağıdaki şekli misk ve zağferan ile yazıp ağır taşın altına koyasın Uygulama 4 Eğer birini heyecanlandırmak aşkından yanıp tutuşturmak istersen bu şekili cumartesi Zühre saatinde (sabah 5) yedi adet misk ve zağferan ile yazıp birer birer ateşlere atasın yakarken bu nasıl yanarsa filan oğlu filan veya filan kızı filanda benim için yansın tutuşsun diyesin yazılacak şekil aşağıdadır Uygulama 5 Muhabbet için aşağıdaki vefki yani şekli misk zağferan karışımı mürekkep ile yazıp yanında taşıyasın arada sırada sevdiğin kişiye görünesin aşkından deli divane olur biiznillah… şunu baştan söylemekte fayda var ilk defa havas uygulamaları veriyorum uygulamaların hiç birisini denemiş değilim uygulamaları eski osmanlıca eser havasül esrardan aldım ve aynı olduğu gibi çevirdim kesinlikle eksiklik yoktur safran mürekkebi zağferan mürekkebi aktarlarda bulunur eskiler bu uygulamaları bu mürekkeplerle yazmış yeni nesil tükenmez kalemler yeni adetlerdirsevgiler |
|