|
|
Konu Araçları |
dua, döndüğünde, dönmesi, geçinmek, giden, iyi, sevgilinin |
Giden Sevgilinin Dönmesi ve Döndüğünde İyi Geçinmek için Dua |
06-27-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Giden Sevgilinin Dönmesi ve Döndüğünde İyi Geçinmek için Duaben bunları denedim eşim eve döndü ama bir ay sonra gene gitti hatta şuan boşanma davası açmış dahası bana öyle bir düşman oldu anlamadım bedenen döndü ama aklı yuvamızı yıkan insanda kalarak ve dahası biz çok büyük bir aşkla evlendik ne hayallerimiz vardı hepsi yıkıldı biri bana en azında psikolojimi düzeltecek birşeyler önere bilirmi ?ben bir öğretmenim ve okullar açılana kadar en azından kendimi toparlamama yardım edin |
06-27-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Giden Sevgilinin Dönmesi ve Döndüğünde İyi Geçinmek için Duaarkadaşlar yazdıklarınızı okudum hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz yüce tanrımdan dileğim hepimize hayırlısını nasip etmesi bizde 15 gün oldu ayrılalı hemde bir hiç yüzünden durup duruken bir tartışma sonucu ayrıldık (aslında ayrılıp ayrılmadığımızda belli değil) ilk hafta telefonlarımı sürekli meşkule düşürdü sonra bir gece yengemle sahile inerken beni görüyor anında arayıp bu saatte senin dışarda işin ne kim var yanında diye hesap sordu bitiren adam bunu dermi arkadaşlar sonra ben arayınca yine meşkule düşürmeye başladı kandilde aradım açtı kandilleştik ertesi gün doğum günüydü yine aradım yine konuştu ama bugün cevap vermiyor telefonlarıma iki kere aradım ve ben artık nefes alamıyorum onsuz çok acı çekiyorum burada söylenen tüm duaları okuyorum rabbimden sadece tekrar düzelmemiz için dileklerde bulunuyorum sadece içimdekileri sizlerin yazdıklarını okurken paylaşmak istedim dayanacak güç arıyorum |
06-27-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Giden Sevgilinin Dönmesi ve Döndüğünde İyi Geçinmek için Duaarkadaşlar bir arkadaşımın tavsiye ettiği duayı sizinle paylaşmak istedim arkadaşım sevgilisinden ayrıyken okumuş barıştılar ve şuan mutlular bende sevgilimin dönmesi için okuyorum inşallah kabul olur21 besmele,20 ya vedud,17"sübhaneke la ilahe illa ente ya rabbe külli şey in ve varisahu ve rizikahu ve rahimeh"ve 71 defada kevser suresi okunacakbarıştıktan sonrada aynı dua tatlı bir yiyeceğin üzerine okunup sevdiğine yedirilecek ağzımız tatlı olsun anlamındaduanın anlamını ve kaynağını bilmiyorum dediğim gibi bana da arkadaşım söyledirabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah |
|