Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dua, döndüğünde, dönmesi, geçinmek, giden, iyi, sevgilinin

Giden Sevgilinin Dönmesi ve Döndüğünde İyi Geçinmek için Dua

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

ben bunları denedim eşim eve döndü ama bir ay sonra gene gitti hatta şuan boşanma davası açmış dahası bana öyle bir düşman oldu anlamadım bedenen döndü ama aklı yuvamızı yıkan insanda kalarak ve dahası biz çok büyük bir aşkla evlendik ne hayallerimiz vardı hepsi yıkıldı biri bana en azında psikolojimi düzeltecek birşeyler önere bilirmi ?ben bir öğretmenim ve okullar açılana kadar en azından kendimi toparlamama yardım edin
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

arkadaşlar yazdıklarınızı okudum hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz yüce tanrımdan dileğim hepimize hayırlısını nasip etmesi bizde 15 gün oldu ayrılalı hemde bir hiç yüzünden durup duruken bir tartışma sonucu ayrıldık (aslında ayrılıp ayrılmadığımızda belli değil) ilk hafta telefonlarımı sürekli meşkule düşürdü sonra bir gece yengemle sahile inerken beni görüyor anında arayıp bu saatte senin dışarda işin ne kim var yanında diye hesap sordu bitiren adam bunu dermi arkadaşlar sonra ben arayınca yine meşkule düşürmeye başladı kandilde aradım açtı kandilleştik ertesi gün doğum günüydü yine aradım yine konuştu ama bugün cevap vermiyor telefonlarıma iki kere aradım ve ben artık nefes alamıyorum onsuz çok acı çekiyorum burada söylenen tüm duaları okuyorum rabbimden sadece tekrar düzelmemiz için dileklerde bulunuyorum sadece içimdekileri sizlerin yazdıklarını okurken paylaşmak istedim dayanacak güç arıyorum
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

arkadaşlar bir arkadaşımın tavsiye ettiği duayı sizinle paylaşmak istedim arkadaşım sevgilisinden ayrıyken okumuş barıştılar ve şuan mutlular bende sevgilimin dönmesi için okuyorum inşallah kabul olur21 besmele,20 ya vedud,17"sübhaneke la ilahe illa ente ya rabbe külli şey in ve varisahu ve rizikahu ve rahimeh"ve 71 defada kevser suresi okunacakbarıştıktan sonrada aynı dua tatlı bir yiyeceğin üzerine okunup sevdiğine yedirilecek ağzımız tatlı olsun anlamındaduanın anlamını ve kaynağını bilmiyorum dediğim gibi bana da arkadaşım söyledirabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com