Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çok, lütfen, okuyun, önemli

Lütfen Okuyun Çok Önemli!

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Lütfen Okuyun Çok Önemli!

arkadaslar bugün birinden asagida yazili olan uygulamayi aldim ve uyguladimda,ben herzaman dua okurken bir dilegim varsa allahim hayirlisi neyse onu bana göster onu bana nasip et diye dua ederimbugün rabbim dualarimi kabul etti ve ben illaki dönsün ,cok seviyorum dedigim esimin ne kadar kötü oldugunu anladim arkamdan cevirdigi dolaplari herkese beni nasil kötüledigini ve cocugunun annesi oldugum halde bana türlü iftiralar attini herseyi ögrendim ,ve anladimki rabbim dilegini oldugu gibi gerceklestirmesede senin icin en hayirli olani nasip ediyor günlerdir icimin acisindan cok cektim ama inaninki rabbim herseyi önüme cikarinca buz gibi sogdum ondan artik o istesede ben istemiyorum !asla! uygulamayi sizinle paylasmak istiyorum gercekten cok büyük bir tesiri var insallah rabbimde sizin icin en hayirli olani nasip etsinamin

İlk Önce Abdest alıcaksın
ve Sevdiğin Kişiyi düşünerek veya fotorafı varsa fotorafına bakarak
En az 1000 adet olmak şartı ile Ya Vedud esmasını çekeceksin ve Okuma bittiyinde Sevdiğim kişi bana celbi muhabbet ile gelsin diyeceksin ve sevsin diyeceksin
ve 10 salavat getirip 7 fatiha okuyacaksın

Bunu 7 gün devam edeceksin
7 gün içinde seni ya arayacak yada ayağına kadar gelecektir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com