Lütfen Okuyun Çok Önemli! |
06-27-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Lütfen Okuyun Çok Önemli!arkadaslar bugün birinden asagida yazili olan uygulamayi aldim ve uyguladimda,ben herzaman dua okurken bir dilegim varsa allahim hayirlisi neyse onu bana göster onu bana nasip et diye dua ederimbugün rabbim dualarimi kabul etti ve ben illaki dönsün ,cok seviyorum dedigim esimin ne kadar kötü oldugunu anladim arkamdan cevirdigi dolaplari herkese beni nasil kötüledigini ve cocugunun annesi oldugum halde bana türlü iftiralar attini herseyi ögrendim ,ve anladimki rabbim dilegini oldugu gibi gerceklestirmesede senin icin en hayirli olani nasip ediyor günlerdir icimin acisindan cok cektim ama inaninki rabbim herseyi önüme cikarinca buz gibi sogdum ondan artik o istesede ben istemiyorum !asla! uygulamayi sizinle paylasmak istiyorum gercekten cok büyük bir tesiri var insallah rabbimde sizin icin en hayirli olani nasip etsinamin İlk Önce Abdest alıcaksın ve Sevdiğin Kişiyi düşünerek veya fotorafı varsa fotorafına bakarak En az 1000 adet olmak şartı ile Ya Vedud esmasını çekeceksin ve Okuma bittiyinde Sevdiğim kişi bana celbi muhabbet ile gelsin diyeceksin ve sevsin diyeceksin ve 10 salavat getirip 7 fatiha okuyacaksın Bunu 7 gün devam edeceksin 7 gün içinde seni ya arayacak yada ayağına kadar gelecektir |
|