|
|
Konu Araçları |
babaanneden, formulü, kavuşturma, sevgilileri |
Babaanneden Sevgilileri Kavuşturma Formulü |
06-27-2012 | #16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Babaanneden Sevgilileri Kavuşturma FormulüUzun zamandır ayrı olanlara etkili mi peki? ben kızı ve oğlu ile hayırlı bi şekilde ailelerimizin de rızasıyla ile evlenmeye niyet ediyorum kağıtta da düzen şu şekilde mi: Chamele Chamelenin annesi Çocuk Çocuğun annesi Ben Chamelenin annesi kızı chamele ,çocuğun annesi oğlu çocuk ile ailelerin de rızasıyla evlenmek istiyorum Küçük bir kağıt olabilir mi birde tükenmezle yazıcaz dimi ???teşekkürler |
06-27-2012 | #17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Babaanneden Sevgilileri Kavuşturma Formulünerdesindiğeryarım : ya ben bişeyi anlamadım yüzüğü ne zaman sudan çıkarıyoruz ve ne kadar parmağımızda takılı kalıyo eğer uzun bi sürese benim annem hayatta takmama izin vermez kısmetim kapanır diye Bir kere daha oku canım, daha iyi anlayacaksın Sevgilin varsa ve onunla bir evlilik düşünüyorsan bu formül işine yarar Değilse hayırlı bir eş, kısmet için başka bir dua uygulaması yapman daha iyi olur |
06-27-2012 | #18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Babaanneden Sevgilileri Kavuşturma Formulübunu yapmak için sanırım karşı tarafında istemesi gerekiyortek ben seviyorum diye bu uygulama yapılmamalı gıbı geldiben evlenmek istiyorum ama ya adam benimle evlenmek istemiyorsa ya başka birini istıyorsabiraz teredditte kaldımbunu yaparken isim yazmasak dayani genel olarakkendi ismim ve hayırlı bir eş istiyorum diye yazıp uygulasak acaba aynı etkiyi verir miisadece hayırlı biriyşe evlenmek niyetiyşle yapılamaz mı |
06-27-2012 | #19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Babaanneden Sevgilileri Kavuşturma FormulüArkadaşlar, babaannem beklediğiniz sevgiliyle kavuşma formulünü ve duasını verdi ve nasıl uygulanacağını da anlattı Bekletmeden hemen size yazıyorum Tarifi şöyle ; Temiz ve beyaz bir kağıda önce kendi adınızı ve anne adını, sonra sevgilinin adını ve anne adını, sonra da o kişiyle ailelerin de rızası ile evlenmek istediğinizi yazıyorsunuz Birde altın yüzük gerekiyor, size ait olmalı Düşük ayar bile olabilir ama altın olması lazım Eğer yeni olursa çok daha iyi Ama yeni olmasa da oluyor Ancak başkasının yüzüğünü kullanamıyorsunuz Kendize ait olan yüzük kullanılmışsa önce tuzla iyice ovup güzelce yıkiyorsunuz öyle kullanıyorsunuz İsimlerin yazıldığı kağıdın üzerine yüzüğü koyuyorsunuz Niyet için İki rekat hacet namazı kılıyorsunuz ve niyet yapıyorsunuz Şöyle ki; "Falan oğlu veya kızı, falan"sevgilinin adını söyle ile "ben, falan kızı ve ya oğlu falan," kendi ismini söyle " hayrlı bir şekilde ailelerimizin de rızasıyla -sevgilinin adı- ile evlenmeye ve bir yuvada buluşup ailemizi kurmaya niyet ediyorum Allahım Besmele-i şerifin ve okuyacağım ayet-i kerimeler hürmetine bize bu mutluluğu bahşet ya Rabbim diyorsunuz Sonra Yazdığınız ve üzerine yüzüğü koyduğunuz kağıdı önünüze alıp 71 tane besmele okuyorsunuz Besmele okuması bitince o isimlerin yazılı olduğu kağıdı ve yüzüğü ağzı kapanabilecek cam bir kavanoza veya bardağa koyuyorsunuz Üzerine temiz su koyuyorsunuz bardak ya da kavanoz dolacak ama taşmayacak yani bir parmak boşluk bırakacaksınız Sonra hergün aynı saatlerde olmak üzere o içinde adınız yazılı kağıdın ve yüzüğün olduğu su ya, yazacağım ayetleri 7 gece 201 defa okuyacaksınız Okurken kapağını açacak, okuma bitince kapatacaksınız Okuma tamamlanınca kağıdı su da bırakıp yüzüğü çıkaracaksınız ve boy abdesti alıp yine aynı şekilde niyeti tekrarlayarak yüzüğü sağ elinizin yüzük parmağına takacaksınız Ama wc ye gittiğinizde yüzüğü çıkaracaksınız Evden dışarda bile olsanız wc ye girmeden çıkaracaksınız Yani İhtiyacınızı yaparken yüzük parmağınızda olmayacak Kalan zamanlarda hep parmağınızda olacak Suya okuduğunuz duayı cuma geceleri 71 kez olmak üzere dileğiniz olana kadar her cuma gecesi okuyacaksınız (Özel günlerde okmaya ara veriliyor ) En geç 3 -6 ay, en erken 40 güne kadar, (daha önce de olabilir ) sevdiğiniz sizi istemeye geliyor Küs iseniz barışıyorsunuz Aileler istemiyorsa razı oluyorlar Çok güçlü bir tertip dedi babannem, denenmiş ve sonuç alınmış olduğunu da söyledi Suya okunacak ayet-i kerimeler Bismillahirrahmanirrahim Ve min ayatihi en halakaküm min turabin sümme iza entüm beşerun tenteşirun Ve min ayatihi en halaka leküm enfüsiküm ezvacen liteskünu ileyha ve ceale beyneküm meveddeten ve rahme, inne fi zalike le ayatin li kavmin yetefekkerun Ve min ayatihi halkus semavati vel ard vahtilafü elsinetiküm ve elvaniküm, inne fi zalike le ayatin lil alemiyn Rabbim hepinizi sevdiğine kavuştursun inşallah AMİN!!! |
|