|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aranızın, derece, düzelmesi, eski, etkilidir, gelmesi, haline, sevgilinizle |
![]() |
Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidir |
![]() |
![]() |
#31 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece EtkilidirESİLA06 Nickli Üyeden Alıntı ben bugun yaptım eşimin anne adını ve eşimin adını önce okudum kendi anne adımı kendi adımı sonra okudum çünkü en başta hani erkek adını evvel yazmış ya anne adıyla beraber ben de böyledir diye düşündüm işe yaradı galiba iyiyiz konuşuyoruz normalde limoniydi aramız biraz allahım daha iyi eder inşallah ben ona çok aşığım o da bana aşık olsun allahım lütfen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardeşim çok mutlu oldum Allah cc devamıı getirir inşaallah ![]() --- Sonraki mesaj --- suna82 Nickli Üyeden Alıntı Hocam alllah razı olsun hocam ne muradınız varsa versin hocam bugün okudum bitirdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kardeşim inanki çok sevindim Allah cc daim eder inşaallah senin kadar bende mutllu ooldum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidir |
![]() |
![]() |
#32 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidir0arwen0 Nickli Üyeden Alıntı mavisakal çok teşekkürler arkadaşım ![]() ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- Birde çalıştığım için çok müsait olmuyorum ![]() ![]() ![]() inşaallah kardeşim yüreğinin güzellliği ile Cenabı hakka sığınarak onu hissederek oku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidirgüzel kardeşim al bir katıda benden olsun alın zafiranı yazın ![]() ![]() helalini gayb etmiş birinin bir şekilde dönmesi için bu duayı yazıp yazdığını havaya asarsan,en kısa zamanda döner ![]() Yazılacak olan dua budur: ?????? ????? ??????????? ?????????? ???? ????? ?????? ??????? ??????? ????????? ???? ?????? ?????? ?????? ??????????? ????? ?????????? ????????? ??????????? ???????? ??????????? ???????? ?????????? ??????? ??????????? ???????? ???????????? ????????? ????????? ?????? ?????? ??????????? ?????????? ??????????? ??????? ????????? ????????? ??????????? ???? ???????? ???????????? ??????????? ?????????? ????????? ????? ??????? ????? ????????? ?????? ???????? ????? ?????????? ????????? ?????? ????????? ??????????? ??????? ???????? ?????????? ??????? ???? ???????? ?????????? ????? ??????????? ???????? ??? ???????? ??????????????? ??????? ??????????? ??????? ??????? ????? ????????? ?????? ???????? ????? ?????????? ????????? ?????? ????????? ????? ??????? ????????? ??? ???????? ??????????? ??? ???????? ??????????? ????? ????????? ??????? ??????? ???????? ?????? ????????? ????????????? ??????? ?????? ???????? ???? ??????????????? ???? ???? ???????????? ????? ????????? ??????????? ??????? ???????????? ???? ????????? ???? ??????????? ????? ????????? ??????????? ???????? ?????????????? ???? ??????? ?????????????? ????????? ??????? ????? ??????? ????????? ??????????? ??????????????? ?????? ?????????????? ????? ???????????? ?????? ???????? ????? ?????????? ????????? ?????? ????????? ??????? ?????????? ??????????? ????? ???????? ??????? ????? ????????? ??????? ???????? ?????? ????? ??????? ??????????? ?????????? ?????????? ?????????? ???????? ???????? ????????? ????? ???? ??????? ????? ????????? ????? ????????? ?????? ????????? ??????? ?????????? ??????? ?????? ?????? ????????? ????????? ?????????? ??????? ????? ????? ?????? ??????? * Bismillâhirrahmânirrahîm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() vesselam normal tükenmez kalem olmaz safran ile yazılmalıdır türkçe okunuşunu yazmanız olmaz ve muhabbete uygun saatlerde yazılmalıdır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidirzehra_ant Nickli Üyeden Alıntı arkadaşlar şu şunu dedi bu bunu dedi demenin kime ne faydası var içine sinen duayı okursun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bir şey yaparken olurmu olmaz mı diye düşünürse bir insan baştan kaybeder ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidir[QUOTE=hureyre1372;1948028]Güzel kardeşlerim, Görünen oki mavisakal kardeşimizde duayı paylaşmasına rağmen bu konularla alakalı bilgi sahibi değil, öncelikle bu tür celb dularında bilgi sahibi değilseniz okuduğunuz veyahut yazdığınız dua ancak ağzınızdan çıkmakla kalır ![]() ![]() ![]() ![]() selametle ![]() ![]() KARDEŞLERİM Din iman hukukunu hiçbir zaman unutmayalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bahsettiğim kişiler sizlere profesyonelim bana sorularınızı sorun mesajlar atın diyorsa o kişilere inanıp paralarınızı kaptırmayınız ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- coksevdim Nickli Üyeden Alıntı ozaman nıye paylasılıyor bunalr bılenler zaten kendı yapıodur hesab bılmeyenler felan ıcın akıl karıstrmaktan yormaktan baska bısey deıl yüzlerce tertıp var madem olmaz bosa ugrasıyorz neden paylasılıyo kul hakkına gırılıyo arkadaşlar gerçekten pişman olmaya başladım birşey paylaştığıma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- coksevdim Nickli Üyeden Alıntı mavı sakal ben sımdı söyle anladım gun saat hesabı yapamayacagız ıcın ortak baslama zamanı en uygunu carsamba gunudur dıyosun yanı carsamba yatsıdan sonra kıbleye karsı bagdas kurup oturp 44 kere okuycaz bıde cevsenlık yoksa bı beze sarıp üstümuzde muska gıvı tasısakta olurmu ayrıca dıger gunlerde 44 kere okuncak o kagıta okunup tekrar üstümüze takıcaz deılmı bı aydınlatrsan nıyetı baslamadan önce erkek ıcın ali ibni ayse dememızmı gerkeıyor ıbnı bıntı kelımelerıne dıkkat eıdn demıssınde ayse oglu alı demeyelmı yanı yatsıda yapmanız sabah namazından sonra yapmanız birşey farkettirmiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- lmn Nickli Üyeden Alıntı arkadasım evet benimde kafama takıldı 3 harflilerle alakası degil dimi kesin ona göre yapıcam bende ![]() ![]() bir önceki sayfada bunu yazmıştım ''Hayır bu ilimle cinlerin alakası yoktur ancak istenilirse sokulur fakat cinlerde heves etmezler biran önce dünya aleminde bir iş çıksada yardıma koşsak diye ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece EtkilidirSelamunaleykum kardeşlerim böylesine güzel bir siteyi kuran bizleri bir araya getiren saygıdeğer lahuti ailesinden ALLAH cc razı olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evvelasında şu sözümü belirtmek isterimki bu ve diğer tüm duaları; kardeşlerim kafalarına estiği vakit hangi gün uygun ise kendilere o gün yaparlar bu son derece yanlışdır ve sonuç alamazlar her duanın bir yapılış zamanı vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evvelasında en önemlisi temiz elbiseler giyilip abdest alınır ![]() ![]() ![]() burada örnek olarak: erkeğin adı: fatma oğlu ömer dir ![]() ![]() bismillahirrahmanirrahıym Allahümmec'al li min emri haza ferecen ve mahrecen inneke ala külli şey'in kadiyr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() okuduğun kağıdı katlayıp bir gevşenlik içine koy ve boynunda taşı ![]() ![]() bu dua günde 44 defa okunur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|