Sigara Bırakmak İsteyeler |
06-27-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sigara Bırakmak İsteyelerben nasıl bıraktığımı anlatayımda belkı bır faydası olurben ruhsal ırade olarak cok zyaıf bırısıydımtakı bırgun ayet el kursının ozel duasını gorene kadar burdada bırkac kere gordum ama buraya yada yazcagım ben bunu bır hafta suresınce okuşdum kucuk cocuklarım olmasına ragmen sonra baktım hala bırakamıyorumama unutmustum bu duayı okur okumaz sıhır gıbı cevap olmuyomalesef ıstedıgınıze gore carklar ıslemeye ve duanın kabul gunune kadar tesaudfler tesaduflerı tetıklemeye baslıyo sonra unutmustumkı duamı hıc gorusmedıgım bır arkadsımla yıllar sonra bır telefon gorsmesı yaptımbana nasıl bıraktıgını soledı ben bırakamam dedım oda ben bıraktıysam herkes bırakır dedıonu az cok tanıyordum sıgarayı sveıyorum dıye dolsırdısımdı hayır duası edıyorum soledıgı bırakma ılacını zar zor getırttım korka korka aldımve yaklasık 10gunde sıp dıye bıraktım esımede soledım oda aldı sonra sıgaranın tadını kacırdıgı ıcın devam etmedıo hala ıcıyor ve ıcmek ıstedıgım onca zaman oldu donup bakmadım sıgaraya bıle cok sukur yaklasık 2senedır ıcmıyorumdarısı sıze |
06-27-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sigara Bırakmak İsteyelerben bu sigarayı bırakmak için tvdeki rekllamrda kesin cözüm falan filan laflar dur dedim vereyim sipariş hap neyse geldi kullandım goya hiç sigara içme isteği olmuycakdı nerdeee alakası yok neyse iradeyle zor bela bıraktım bıraktım ama gelde bana sorun sonra yine başaldım şimdi dünden beri içmyorum damar rahatsızlığı hasatalığım var bende u okumayyapacağım fayadasını göreceğime şimdideen inanyorum ALLAH razı olsun arkadaşım senden |
06-27-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sigara Bırakmak İsteyeler???•?CiN CeNNE?•???;556499]Bak kardeşim altın gibi yüreyin varki paylaşdın bunu bizimle bende çekiyorum istemiyorum bende Allaha hep dua ederim amma Hiiç aytel kürsi okumadım hiç de geç kalmadın arkadaşım mevlam hiç bir ilmi boşuna bildirmezmiş taki o duyurduğu kulu o ilimle amel edebilecekse bildirirmiş sen Allahın izniyle başarırsın dualarım seninle |
06-27-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sigara Bırakmak İsteyelersaArkadaşlar ben yeni üyelerdenimBizzat kendi tecrübemi sizlerle paylaşmak istiyorumyedi sene sigara kullandım günde iki paket içiyordum ve bırakmak için çok niyetlememe rağmen ancak yarım gün dayana biliyordumBeş vakit namazın arkasından 21 adet ayetel kürsüyü suya okumaya başladım ve her defasın da allahım beni bu kötü alışkanlığımdan kurtar ve sigaradan dolayı vucudumda oluşan hastalıklardan kurtar diye dua ettimTam hatırlamıyorum ama 3 hafta sonra aniden sigarayı bıraktım ve tam dokuz senedir bir tane bile içmedim ve o dua ettiğim dönemde aynada bile kendimi tanıyamıyordum herkes sen ne yaptın değişik bir güzellik var diyorlardıAllahcc hiç bir şeyi boşa yaşatmazmış sigara benim için şer gibi görünüyordu ama şimdi bunu bana tecrübe etttirdi ki başka insanlara faydam olsun diye düşünüyorumbir kişi bile olsa sigarayı bırakmasına vesile olursam ne mutluzaralarını ancak bırakıp aradaki farkları yaşayınca anlıyosunuzçok uzattım amason birşey sigaradan yüzümde lekeler oluşmuştu ama dua sırasında kayboldu |
|