Sığır Etli Arpa Şehriye Pilavı - Sığır Etli Arpa Şehriye Pilavı Tarifi |
06-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sığır Etli Arpa Şehriye Pilavı - Sığır Etli Arpa Şehriye Pilavı TarifiSığır Etli Arpa Şehriye Pilavı - Sığır Etli Arpa Şehriye Pilavı Hazırlanışı Malzemeler : (4 kişi için) 700 gr sığır eti 500 gr domates 250 gr kuru soğan, Zeytinyağ 3 diş Sarımsak Salça Maydanoz Su Tuz, Kara Biber, Kekik Hazırlanışı : Eti küçük küçük doğrayıp, kavurun Doğranmış domates ve soğanları ilave edin En son ezdiğiniz sarımsakları ilave edip, 5 dakika daha pişirin Su ilave edip, kekik, tuz, biber de katarak 1 saat daha pişirin Ara sıra karıştırmayı unutmayın Daha sonra şehriye, su ve maydanozları ekleyin 15-20 dakika pişirin Üzerini Maydanozla süsleyebilirsiniz |
|