Modern Düğün Davetiyesi Sözleri |
06-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Modern Düğün Davetiyesi SözleriModern Düğün Davetiyesi Sözleri Modern Düğün Davetiyesi Sözleri - En değişik düğün davetiyesi sözleri - Farklı Davetiye Sözleri Allah'tan Hayırlıysa olsun diye başladık bugünlere geldik Haziranda düğünümüz var şimdi önce sağlık diliyoruz Sağlık olursa mutluluk ve sevgide gelir düğünümüze Tek eksiğimiz siz değerli dostlarımız Bizi kırmaz gelirseniz değmeyin keyfimize Binlerce yıldız vardı, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi Ama ben; seni, güneşi seçtim ve ben senin için binlerce yıldızdan vazgeçtim Bu mutlu günümüzde birlikte olmak dileğiyle Sevgi denilen kervana bindik, Aşk denilen fırtınaya kapıldık Evlilik denen yolda yürümeye karar verdik İlk adımlarımızı atarken sizlerin de eşlik etmesini istedik Mutluluk paylaştıkça büyür,Hepinizi bu mutluluğumuzu,Paylaşıp büyütmeye bekliyoruz Yüzlerimiz sevgiye dönük, ellerimiz kenetli,Güzel bir yolculuğa hazırlanıyoruz,Düğün törenimizi onurlandırırsanız mutlu oluruz Kalbimizin sesini dinledikKarar verdik, biz evleniyoruzDüğünümüze siz sevenlerimizi de bekliyoruz Yeni yaşamların mutlu başlangıcındaSizlerle birlikte olmaktan kıvanç duyacağız Davetiye mesajları sayfamızda çok güzel düğün evlilik davetiye mesajlarını ve düğününüz için kartlarınıza yazdıracağınız en güzel davetiye mesajlarını bulabilirsiniz Buyrun davetiye mesajları; Sevgi yüreğimizin derinliklerinde Bir yol var önümüzde Ellerimiz kenetli saygı ve sevgiyle Diyoruz ki katılır mısınız bize? Sevgiye inanıyoruz ve bu inançla, Birbirimizi sevip sayarak, sadakat ateşini Canlı ve sıcak tutarak sürekli bir ilgiyle Birbirimize yakın olarak anlayış ve Sabırla destek vererek, yüzlerimiz sevgiye dönük, Ellerimiz iç içe, güzel bir yolculuğa hazırlanıyoruz Düğün törenimizi onurlandırırsanız mutlu oluruz Mutluluğumuzu sizlerle Paylaşmaktan onur duyarız Birlikteliğimizin Sonsuza kadar sürmesi Umudu ve dileğiyle Ortak yaşamımıza adım attığımız Bu gecede bizimle olmanızı diliyoruz Bir zaman tünelinin sonsuzluğunda Een güzel sevgiyi birlikte yaşadık Her uçurumun kenarında, Birlikte meydan okuduk rüzgâra Gökyüzünden bir yıldız çalıp ışık yaptık geleceğimize Hayatımızın bu en güzel gününü Siz sevdiklerimizle paylaşmak dileğiyle Mutluluğa adım atacağımız bu özel günde Sizlerle birlikte olmaktan onur duyarız Yüreğimizin ve sevgimizin ***ürdüğü yerdeyiz Sizleri de orada, düğün törenimizde Aramızda görmekten mutluluk duyacağız İyi günümüzde mutlulukları, Kötü günümüzde üzüntüleri Bir ömür boyu paylaşmaya söz veriyoruz Sizleri de bu anlamlı günümüzde Yanımızda olmaya davet ediyoruz Kenardan biz gidelim, yol sizin olsun Pınardan biz içelim, su sizin olsun Belki gelemezsiniz, sağlık olsun Biz evleniyoruz, haberiniz olsun Bizi seven dostlar, düğünümüze buyursun Duyduk duymayın demeyin İyi dinleyin kimseye sitem etmeyin Mutluluk paylaştıkça büyür Hepinizi bu mutluluğumuzu Paylaşıp büyütmeye bekliyoruz Yüzlerimiz sevgiye dönük, ellerimiz kenetli, Güzel bir yolculuğa hazırlanıyoruz Düğün törenimizi onurlandırırsanız mutlu oluruz… Kalbimizin sesini dinledik Karar verdik, biz evleniyoruz Düğünümüze siz sevenlerimizi de bekliyoruz Yeni yaşamların mutlu başlangıcında Sizlerle birlikte olmaktan kıvanç duyacağız Bu mutlu günlerinde Sizleri de aralarında görmekten Mutluluk duyarlar Siz sevdiklerimizi Biz sevdiklerimizin Evliliğe adım attığımız Bu mutlu günümüzde Yanımızda görmekten Mutluluk duyarız Sevmiştik birbirimizi Evlendirin dedik bizi Kırmadılar kalbimizi Yapıyorlar düğünümüzü Bizde davet ediyoruz Bu mutlu günümüze sizi |
|