Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çılgın, türkler

Şu Çılgın Türkler

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şu Çılgın Türkler

YAZARI:TURGUT ÖZAKMAN

80 YILDIR BEKLENEN KİTAP

Dünyadaki en meşru,enahlaklı,en haklı,en kutsal savaşlardan birinin,emperyalizme karşı verilmiş ve kazanılmış ilk kurtuluş savaşının,bir millileşme ihtilalinin romanı,şaşırtıcı bir yakın zaman destanıTüm yeni nesillere eşi olmayan bir armağan

--------------------------------------------------------------------------
"Özakman'ın kitabı,tarihsel bir gerçeğin güzelim bir Türkçeyle roman diline dönüştürülmesidirKırk yıllık özel çabayla saydamlaştırılan özgün tarihimizin anlamını yeniden ve bu vakitte içimize sindirmek,bize ve yeni kuşaklara her zamankinden daha çok gerekliBu kitabı okuyun,çocuklarınıza okutun,dostlarınıza armağan edin!"

************************************************** ******* İlhan Selçuk,Cumhuriyet

"Şu Çılgın Türkler'i okuyun,'çılgın'babalarınızla,dedelerinizle onur duyun"************************************************** ******** Hasan Pulur,Milliyet

"Olağanüstü akıcı,öğretici,bize yakın geçmişimizi bir kez daha yaşatan bir eser"

Emin Çölaşan,Hürriyet

"Hiç 688 sayfa boyunca gözlerinizin sürekli dolduğu oldu mu?Hiç,bir kitap boyu acıyı,kederi,gururu ve zaferi akıl almaz med-cezirler arasında adeta yaşadığınız oldu mu?Hiç,hıçkırıklarınızdan övünç duyduğunuz oldu mu?Benim olduElleri öpülesi Turgut Özakman'ın 'Şu Çılgın Türkler'kitabını okurken"

Ümit Zileli,Cumhuriyet

"Bu kitabı okurken,kendi babamdan ve amcamdan,ailemden hep duyduğum olayları yaşadımBunu ancak çılgın Turgut yazabilirdiAncak,doğrusu,haset duymadım desem yalan olur;böyle bir şaheseri kendim yazamadığım için!"

Altemur Kılıç,Ortadoğu

"Şu Çılgın Türkler'i bu yaz mutlaka okuyun OkutunHatta 'Çılgın Türkler'kursları açıp gençlere Kurtuluş Savaşı'nı öğretinMutlaka!"

Ali Atıf Bir,Hürriyet

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com