Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bebeğin, günahı

Bu Bebeğin Günahı Nedir?

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bu Bebeğin Günahı Nedir?

''Bebeğini bir cep telefonuna sattı!

02 Mart 2008 Pazar 12:53

İtalya'nın Reggio Calabria bölgesinde yaşayan bir anne yeni doğan bebeğini bir cep telefonu karşılığında sattı

İtalya'nın Reggio Calabria bölgesinde yaşayan 27 yaşındaki kadın olay ortaya çıktıktan sonra tutuklandı

İtalyan kadının daha altı aylık hamileyken bebeğini bir kaç bin euro ve bir cep telefonu karşılığında sattığı ortaya çıktı Anne ile birlikte satışa aracı olan başka bir kadın daha tutuklandı Doğumu gerçekleştiren doktor olaya karıştığı gerekçesiyle ev hapsine alındı

27 yaşındaki kadının maddi durumunun iyi olduğu ve herhangi bir finansal sorununun olmadığı belirtildi ''

Bu haberi az önce okudum ve öyle içim acıdı ki Şimdi düşünün bi arkadaşlar, bu bebek daha dünyaya bile gelmeden nasıl bir günah işlemiş olsun ki böyle vicdansız bir anneyi haketsin Allah yıllarca bebek isteyip de sahip olamayan insanlara vermezken,böylesine duyarsız insanlara nasip ediyor bu muhteşem varlıkları,ve onlar ellerindeki, hazinenin farkında olmadan, kayıp bir geleceğe atıyorlar günahsız yavruları! Yazık!!! Paylaşmak istedim Delinetciler, böylesine bir duyarsızlık örneğini hepiniz görün istedim! Sizin de içinizde bir yerler sızladı değil mi ?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com