![]() |
Yalnızlık ve Ben |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yalnızlık ve BenYalnızlık en yakın dostumuz oluyor, şu çekilmesi zor hayatta ![]() ![]() ![]() İnsan bazen içindeki yalnızlıkla baş başa kalıyor, her ne kadar bunu istemese de ![]() Ve bu yalnızlıktan her defasında farklı dersler alıyor uygulamak ve rahatlamak ümidiyle ![]() Çok şey öğretiyor yalnızlık insana ![]() ![]() Ben yalnız değilim ![]() Bir dostum var benim, ömür boyu hiç ayrılmak istemeyeceğim ![]() Bazen varlığını unutsam bile istediğim zaman geri dönebileceğim ![]() Beni seven, Bana zaman ayıran, Hiçbir zaman darılmayan, İstediğim zaman yanımda olabilen, Sadece benim için yaşayan, Beni yalnız bırakmayan, Bana hayatı öğreten yalnızlığım var benim ![]() Ve bu aralar yalnızlıkla yalnız kalmaya o kadar ihtiyacım var ki:( :( Herkesten, her şeyden uzaklarda, sorumluluk almadan, kimin karnı aç kimin tok diye düşünmeden, Her gün e-postama bakıp “Cevap gelmiş mi?” Diye hüsrana uğramadan, Hiç kimseden bir şey beklemeden ve bu yüzden üzülmeden, Günümü belki de günlerimi geçirmek istiyorum dostum yalnızlık ile ![]() Ve artık istemek istemiyorum ![]() Çok yorulduğumu hissediyorum ![]() Ama hayır! Vazgeçmek yok! Bu kadar kolay pes etmek olmaz değil mi? Motive olmam lazım tekrar ![]() Deşarj olmam lazım tekrar şarj olmak için ![]() Bunun için çok şeye gerek yok ![]() Seni Seviyorum Yalnızlık |
![]() |
![]() |
|